SLEDUJTE NAŽIVO predstavenie prvého SUV od Rolls-Royce: CULLINAN!

PRÁVE TERAZ! Cullinan je priamou odpoveďou na neustále rastúci dopyt verejnosti po automobiloch kategórie SUV a takisto reakciou na popularitu tohto segmentu v Číne
Vydané  Text: 


Predávať sa začne tento rok a aj keď sa automobilka bráni označeniu za SUV, v skutočnosti bude ich nový model zaraďovaný práve do tejto sorty automobilov.



Model Cullinan je dlho očakávaný a automobilka ho prezentuje ako svoju „finálnu výzvu“. Prvé SUV od renomovanej britskej značky Rolls-Royce má potenciál a ambície stať sa vôbec najluxusnejším esúvečkom sveta a myslíme si, že o tomto prvenstve nikto nepochyboval už v čase, keď koncern ohlásil vývoj takéhoto modelu.

Cullinan preberie typický dizajnový jazyk automobilky, predvedie ho však v celkom novej forme. SUV bude v porovnaní s nadrozmernými limuzínami výrazne vyššie, čím sa docieli celkový mimoriadny dojem.



Projekt Cullinan je priamou odpoveďou na neustále rastúci dopyt verejnosti po automobiloch kategórie SUV a takisto reakciou na popularitu tohto segmentu v Číne. Čína je momentálne pre britský Rolls-Royce strategickým trhom a očakávame, že najväčšie odbytisko pre nový model bude práve na ďalekom východe.


SLEDUJTE S NAMI PRIAMY PRENOS Z PREDSTAVENIA ÚPLNE PRVÉHO SUV OD ZNAČKY ROLLS-ROYCE – MODEL CULLINAN!

Priamy prenos začína o 12:30 hodine nášho času.






Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »