Fotogaléria:Zvoľte si Best Cars 2013

V tieni odhaľovania novej škodovky zverejnil Hyundai fotografie druhej generácie i30, ktorú chce predstaviť na parížskom autosalóne.


Virtuálne sa nám však odhalí už o niečo skôr. Na rozdiel od škodovky, ktorá nové modely odhaľuje po súčiastkach, vieme z prvých fotografií novej i30ky vytvoriť reálny obraz celkového dizajnu. Dobrou správou je, že novinka sa už nebude snažiť svojim zovňajškom niekoho šokovať a ponúkne o niečo konzervatívnejší dizajn. Pri návrhu exteriéru si môžeme všimnúť inšpiráciu inými modelmi značky. Predná časť so šesťuholníkovou maskou chladiča a diódami pre denné svietenie v nárazníku pripomína novú ekologickú radu Ioniq, zatiaľ čo zadné veko kufra si nová i30ka zrejme požičala od modelu Tucson.

Detaily toho, čo sa má nachádzať pod kapotou ešte nepoznáme. Hovorí sa dokonca aj o hybridnom a plug-in hybridnom ústrojenstve, ktoré novinke prepožičia Ioniq. Štandardne môžeme očakávať benzínové a naftové motorizácie, ktoré Hyundai v súčasnosti používa. Čerešničkou na torte bude športové prevedenie N s výkonom až 191 kW (260 k) a možným pohonom všetkých kolies.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.