Fotogaléria:Svetová špička na Slovakia Ringu

Aprílové vydanie magazínu auto motor a šport vám dá zadarmo vstupenku na WTCC v hodnote 12 € a množstvo pútavého čítania o autách.


**Ženevský autosalón** odhalil nového kráľa automobilov, aké ďalšie novinky prídu na náš trh v najbližšom čase, odhalíme vo veľkej reportáži. Pri prvých jazdách sme okúsili druhú generáciu **VW Tiguan** aj superekologické SUV **Tesla Model X**. Ako vyzerá dostupná ekológia od Toyoty sme skúmali na prvých kilometroch s **novým Priusom**.

Anketa **Best Cars pozná svojich víťazov**, ktoré autá skončili v ťažkom boji o sympatie našich čitateľov? Neľahký boj zviedli aj **Kia cee’d, Seat Leon a Opel Astra v porovnávacom teste** kompaktných hatchbackov s preplňovanými motormi. V domácich podmienkach sme otestovali niekoľko overených modelov v novej generácii: **Kia Sportage, Renault Mégane, BMW radu 7, Land Rover Discovery Sport, či Jaguar XF**. Veľký nájazd kilometrov s **Hyundai i30 s naftovým motorom 1.6 CRDi** odhalil silné aj slabé stránky, ktoré v kombi prevládajú?

Kolotoč F1 sa začína, ponúkame sprievodcu nasledujúcou sezónou. **Podrobný kalendár pretekov, prehľad okruhov, tímov a jazdcov pre sezónu 2016.**

Pokračujte na ďalší príspevok »



Dopravná poradňa

Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.