Hecht EQUIS: Moderný skúter

Elektrický skúter HECHT EQUIS je špičkový zástupca modernej mobility pre všetkých, ktorí túžia po slobode na cestách.

S výkonným 3000W motorom a s maximálnou rýchlosťou 45 km/h a tiež s možnosťou riadiť skúter od 15 rokov je tento skúter pripravený vás posunúť vpred rýchlosťou blesku.
Vydané  Text: 

Elektrické skútre v súčasnosti zažívajú vo svete boom. Nečudo. Je to totiž rýchly, lacný a pohodlný spôsob prepravy mestom. Vďaka výhodám, ktoré skúter HECHT EQUIS ponúka, sa stáva obľúbeným dopravným prostriedkom pre mužov, ale aj pre ženy. A čo teda tento skúter dokáže?

Začnime výkonom. Vďaka 3000W motoru sa dostanete na miesta, kde sa stretávate so svojimi priateľmi, rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Ďalšou obrovskou výhodou je jeho dojazd. S batériou, ktorá ma kapacitu 20 Ah, si môžete užívať až 60 km bezstarostnej jazdy na jedno nabitie. A to je na presuny mestom, či už do práce alebo na stretnutia s partiou priateľov, viac ako dostačujúce. Za plus sa dá určite považovať aj jeho svižnosť a rýchly rozjazd, čo sa v mestskej premávke jednoznačne hodí.

V dnešnej dobe, kedy sa kladie dôraz na ochranu životného prostredia viac ako kedykoľvek predtým, nesmieme opomenúť ani jeho túto stránku elektrického skútra HECHT EQUIS. Zabudnite na splodiny a hluk spaľovacích motorov, pretože HECHT EQUIS je elektrický a tichý. Prispejte aj vy svojou troškou k ochrane životného prostredia. A to bez toho, aby ste sa museli obmedzovať.

Mnohí moderní mestskí ľudia hľadajú možnosť, ako sa prepravovať mestom rýchlo, pohodlne, ale najmä lacno. Najmä ak sa potrebujú dennodenne presúvať mestom do práce. Aj túto podmienku HECHT EQUIS absolútne spĺňa. Jeho prevádzka vás totiž nebude stáť takmer nič. A náklady na jednu jazdu sa pohybujú priemerne v desiatkach centov. V porovnaní so spaľovacími motormi niet o čom hovoriť. Tento skúter nie je prospešný len pre životné prostredie, ale jednoznačne aj pre peňaženku svojho majiteľa.

HECHT EQUIS je nielen o výkone, ale aj o pohodlí. S veľkým a pohodlným sedadlom, dostatočným priestorom na nohy a s ergonomickým držaním riadidiel si vychutnáte každú jazdu s maximálnym komfortom. Vďaka stabilnému a dobre odpruženému podvozku vám každá jazda prinesie radosť, bez ohľadu na povrch či kvalitu cesty. A treba povedať, že to je tiež jeden z dôvodov, prečo si ho zamilujú aj ženy.

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa moderným (d)obyvateľom mesta s elektrickým skútrom HECHT EQUIS. Nielenže ušetríte na prevádzke a údržbe, ale takisto si užijete nezávislosť na ceste so štýlom a rýchlosťou, ktorú si zaslúžite!

Technické údaje Elektrický skúter HECHT EQUIS
Akumulátor 72 V/ 20 Ah
Výkon 3000 W
Brzdy Kotúčové brzdy na prednom a zadnom kolese
Dojazd 60 km
Maximálna rýchlosť 45 km/h
Cena 1 599,00 €

 


Zdroje:  Hecht








Pokračujte na ďalší príspevok »