VIDEOTEST: Japonský Allroad? Toyota Corolla Trek je výborné auto, no bez pohonu všetkých štyroch kolies.

**Dajte do Googlu heslo Toyota Corolla a ihneď sa dozviete, že je to najpredávanejšie auto v celej histórii automobilového priemyslu.** Celkový predaj na úrovni 50 miliónov kusov v priebehu výroby 12 generácií hovorí sám za seba. Paradoxne od roku 2006 ste si ju nemohli kúpiť. Nahradil ju Auris, ktorý však nedosiahol na úspech predchádzajúcich generácií, a preto… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Dajte do Googlu heslo Toyota Corolla a ihneď sa dozviete, že je to najpredávanejšie auto v celej histórii automobilového priemyslu.** Celkový predaj na úrovni 50 miliónov kusov v priebehu výroby 12 generácií hovorí sám za seba. Paradoxne od roku 2006 ste si ju nemohli kúpiť. Nahradil ju Auris, ktorý však nedosiahol na úspech predchádzajúcich generácií, a preto sa postupne, najprv vo forme sedanu a teraz aj vo forme všetkých ostatných verzií, vrátila Corolla späť. Slovenskí zákazníci však preferujú skôr nemeckú konkurenciu, no to by sa s príchodom dvoch atraktívnych verzií Touring Sports TREK a GR-Sport mohlo zmeniť! Kombinujú štýl a praktické vlastnosti s výborným podvozokom, **aj s najsilnejšíím benzínovým atmosférickým motorom 2.0 Hybrid Dynamic Force však ide o mimoriadne úsporné vozenie.** Moderné Toyoty už nie sú nudné a ponúknu svojmu majiteľovi okrem spoľahlivosti a nízkej spotreby tiež štýl a zábavu za volantom. To sú vlastnosti, ktoré bežným Toyotám donedávna jednoducho chýbali.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.