Nechýba vám v aute alebo garáži niečo? Auto-moto vybavenie pre garáž a dielňu

V každej dobrej domácej dielni alebo garáži by nemali chýbať základné produkty na starostlivosť o auto. Okrem náradia na výmenu kolies a filtrov je to napríklad kompresor, nabíjačka, štartér, LED svietidlo alebo štartovacie a nabíjacie káble v oranžovo-čiernej farbe od spoločnosti OSRAM.
Vydané  Text: 
### Správny tlak je dôležitý Správny tlak v pneumatikách pomáha bezpečnej jazde a zabraňuje opotrebovaniu pneumatík. Znižuje tiež spotrebu paliva, a tým aj emisie oxidu uhličitého. S kompresorom [OSRAM TYREinflate 1000](https://bit.ly/3JJnFzD) môžete ľahko, rýchlo a presne skontrolovať tlak v pneumatikách a v prípade potreby ho pohodlne upraviť. Kompresor je ľahký, kompaktný a má integrovaný napájací kábel s navíjacím mechanizmom a flexibilnú vzduchovú hadicu s rýchlym pripojením na akýkoľvek ventil. Je vhodný aj na motocykle, bicykle, záhradné traktory, na nafukovanie lôpt, matracov alebo vodných hračiek.
OSRAM TYREinflate 1000
### Udržujte batériu v dobrej kondícii Inteligentná nabíjačka [OSRAM BATTERYcharge 908](https://bit.ly/3KYEk2b) pomáha vďaka svojmu cyklu údržby chrániť autobatérie pred úplným vybitím, napr. v zime, počas dlhých prestojov alebo častých krátkych ciest. Nabíja všetky typy batérií vrátane lítiových, od 12V batérií s kapacitou do 170 Ah až po 24V batérie s kapacitou 70 Ah. Majú prehľadný displej a ochranu proti prepólovaniu a skratu. Sú vhodné pre hybridné a elektrické vozidlá vrátane systému štart/stop. Možno ich použiť nielen pre osobné automobily, ale aj pre nákladné vozidlá, motocykle alebo záhradné traktory.
OSRAM BATTERYcharge 908
### Keď sa auto nedá naštartovať [OSRAM BATTERYstart 400](https://bit.ly/3L3Tm6C) slúži ako rýchla záchrana, ak vaša batéria náhle začne protestovať a vy potrebujete rýchlo odísť. Môžete ju pritom celoročne používať ako výkonnú svietidlo a výkonnú powerbanku s konektormi USB-C na nabíjanie tabletov, fotoaparátov a mobilných telefónov alebo ako zdroj energie pre 12 V spotrebiče do auta. Na rozdiel od bežnej powerbanky však s týmto zdrojom môžete naštartovať auto s až osemlitrovým benzínovým motorom alebo štvorlitrovým dieselovým motorom.
OSRAM BATTERYstart 400
### Poriadne svetlo!! A čo by to bolo za garáž alebo dielňu bez poriadnej, odolného a nabíjateľného multifunkčného svietidla s háčikom a magnetom na pripevnenie na akýkoľvek povrch, ako je [LEDinspect Fast Charge Slim 500](https://bit.ly/3wp9FqF).
OSRAM LEDinspect Fast Charge Slim 500
### Káble na štartovanie a nabíjanie Nakoniec nesmieme zabudnúť na štartovacie káble [BATTERYstart Starter CABLE](https://bit.ly/3L3Tm6C) a nabíjacie káble [BATTERYcharge](https://bit.ly/3KYEk2b) pre elektromobily. Tie si musíte vybrať predovšetkým podľa špecifikácií vášho motora alebo typu zásuvky vo vašom vozidle na pripojenie k nabíjacej stanici alebo externému zdroju napájania.
OSRAM BATTERYstart Starter Cable
OSRAM BATTERYcharge CABLE








Pokračujte na ďalší príspevok »