Motoristi už môžu využívať ďalší úsek R7: Zverejňujeme aktuálne stanovisko D4R7 Construction s.r.o. k otváraniu úseku R7

D4R7 Construction zverejnil svoje najnovšie stanovisko k aktuálne mimoriadne vychytenej téme.
Vydané  Text: 
Mapa úsekov D4 a R7, ktoré sú už otvorené a ktoré čakajú na otvorenie
D4R7 Construction s.r.o. túto sobotu informovala o otvorení nového úseku projektu D4R7 v nasledovnom znení: *V sobotu 2. októbra vo večerných hodinách sme otvorili 6,3 km dlhý úsek rýchlostnej cesty R7 od križovatky Bratislava – Juh po križovatku Bratislava – Nivy (Prievoz).* *Začiatok tohto úseku R7 je pokračovaním Bajkalskej ulice a je spojený s existujúcou diaľničnou sieťou, konkrétne prostredníctvom D1 v mieste mimoúrovňovej križovatky Prievoz, ktorej vetvy budú otvorené v neskoršej etape. Potom prechádza lokalitou Malé Pálenisko, prechádza cez Malý Dunaj a vedie západným okrajom Slovnaftu do jeho juhozápadného rohu.* ### Prečo sa úseky otvárajú postupne? *Dôvod postupného otvárania úsekov pramení z komplikovanejšej organizácie dopravy a vyvarovania sa dôsledkom možných dopravných zápch*. *Prosíme verejnosť o trpezlivosť s víkendovými otváracími procedúrami. Výsledkom pre všetkých vodičov bude pohodlnejšie spojenie po R7 a D4 do Bratislavy*, uzatvára D4R7 Construction s.r.o. vo svojom vyhlásení.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.