Júlové číslo auto motor a šport so špeciálom E-MOBILITA je už v predaji!

Súčasťou júlového vydania je aj tradičná príloha EXTRA, tentokrát o tom, čo je pre motoristu dôležité pri ceste na dovolenku. Nezabudnite, že online predplatné je za polovicu!
Vydané  Text: 
NEPREHLIADNITE: Júlové vydanie časopisu auto motor a šport prichádza aj s rubrikou EXTRA o DOVOLENKÁCH V ROKU 2021 a špeciálom E-MOBILITA
**Júlové číslo auto motor a šport** vychádza s AUDI E-TRON GT na titulke, u nás si prečítate plnohodnotný test tohto športového elektromobilu, a s novým PORSCHE 911 GT3. Súčasťou čísla je naša príloha EXTRA, v ktorej sa tento mesiac venujeme nanajvýš aktuálnej téme – dovolenkám. Takým dovolenkám, na ktoré sa dopravujeme vlastným vozidlom.
**Ako funguje elektrický pohon? Koľko stojí nová batéria na elektromobil? Aká je podpora elektromobility na Slovensku?** Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky, ale aj porovnávacie testy elektromobilov, poradcu pri kúpe elektrických Mercedesov či rozhovor s ministerstvom hospodárstva, Richardom Sulíkom, nájdete v **mimoriadnom vydaní časopisu auto motor a šport s názvom EMOBILITA**.

Predplatné auto motor a šport

Ak už máte predplatenú elektronickú verziu, prihláste sa tu. Vyberte si svoj variant predplatného jedným kliknutím: Elektronická verzia Úspora oproti printovej verzii je až 50% 19,80 € ročné predplatné 11,10 € polročné predplatné 1,98 €/ks jedno číslo Tlačená verzia Elektronické predplatné v cene 36,00 € ročné predplatné 20,00 € polročné predplatné 10,00 € štvrťročné predplatné... Prečítať celé

### Kompletný obsah júlového čísla *(číslo strany, téma)* **JAZDY A TESTY** * 22 Škoda Enyaq Sportline iV rozširuje ponuku modelu aj o pohon všetkých kolies. * 24 Mitsubishi Eclipse Cross PHEV mení niekoľko drobností a dodáva elektrifi káciu. * 26 Audi A8, BMW radu 7 a Mercedes-Benz Triedy S. Kto je najlepší na svete? * 34 Škoda Enyaq iV vo veľkom odštartovala elektrickú éru značky Škoda. Aká je? * 38 Opel Mokka nás presviedča, že tento druh kávy, to je veru iná káva. * 42 Audi e-tron GT quattro sme vďaka Petre Vlhovej videli ako prví v Európe. * 46 Hyundai i30 s atmosférickým motorom? Je to vôbec možné? Ako jazdí? * 48 Range Rover Evoque dostal plug-in hybridný pohon a trojvalec. Čože??? * 50 BMW 128ti alebo Cupra Leon? Kto nás dostane pri teste ovládateľnosti? * 54 Ford Kuga v hybridnej verzii. To nás neprekvapuje. Niečo iné ale veľmi. * 56 Suzuki SX4 S-Cross patrí medzi obľúbených a dostupných univerzálov. * 58 Dacia Sandero so základným motorom. Má vôbec zmysel nad tým rozmýšľať? * 59 DS3 Crossback chce vyzerať frajersky, fešácky a módne. Nie je to iba pozlátko? * 60 Jaguar F-Pace tvrdí, že dnes patrí medzi dobré mravy jazdiť aj na elektrinu. * 62 Škoda Kamiq si v závere dlhodobého testu zamakala aj na poľných cestách. **PREDSTAVUJEME** * 20 Ferrari 812 Competizione točí takmer 10 000 otáčok. A to nie je zďaleka všetko. **EXTRA** * 67 Cestovanie * 68 České hrady ponúkajú romantiku, zábavu, aj rozšírenie vedomostí o histórii. * 70 Nitriansky kraj viete spoznať na bicykli aj po náročnejších horských trasách. * 72 Sedem divov Slovenska, ktoré ste ešte nevideli? Máme zaručené tipy! * 78 Egoe vám upraví auto tak, aby ste vyrazili na cesty a netrápilo vás ubytovanie. * 80 Pokuty v zahraničí dokážu dovolenku znepríjemniť aj predražiť. Vyhnite sa im. **ROZHOVOR** * 82 Richard Evanson, riaditeľ spoločnosti Renault Slovensko, o budúcnosti. **SERVIS** * 86 DongFeng Seres 3 ponúka jeden motor a dve výbavy. Radíme, čo si vybrať. * 90 Netradičné kabriolety sú autá, ktoré zhodili strechu mimo bežných predstáv. * 92 Kia Soul EV po najazdení 200 000 km ako taxík. Máme skúsenosti a odporúčania. * 94 Mestská polícia má nové právomoci, takže sa oplatí dodržiavať predpisy. **LIFESTYLE** * 96 Cestné bicykle majú svoje čaro. Budete sa cítiť ako Peter Sagan. * 100 Technické riešenia cestných bicyklov sa stále viac blížia k dokonalosti. * 102 Antik Super Soco TC Max chce prevalcovať mestá elektrickým pohonom. **KLASIK** * 106 Austin-Healey Spitfi re, MG Midget a Triumph Spitfi re. Traja Briti hore bez. **FASCINÁCIA** * 112 Porsche 911 GT3 sme vyvetrali na Slovakia Ringu. Bolo to hm…, och…, úúú… * 120 Pagani Huayra Roadster BC patrí medzi autá, na ktoré sa najprv chcete dívať. **ŠPORT** * 116 Formula 1 nám ukázala, že Mercedesu sa mestské okruhy nepáčia. * 118 Rely WRC malo v kalendári preteky plné prachu, kamenia a prekvapení. **RUBRIKY** * 6 Editoriál * 8 Zahrievacie kolo * 104 Tiráž * 128 Pripravujeme * 130 Autá v číslach








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!