Fotogaléria:Nový Hyundai i20 je najčistejší na svete

Májové vydanie magazínu auto motor a šport opäť ponúka množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


**Mercedes-Benz triedy E** predvádza najnovšie triky, eso z rukáva vytiahol aj **Opel Astra ST, Hyundai Ioniq** vstupuje do úplne nových vôd. Horúce novinky sme otestovali na prvých kilometroch. Previezli sme sa aj **na Škode Vision S ešte skôr, ako príde v sériovej podobe**. V rubrike tajné projekty **odhaľujeme detaily BMW 3** (G20), aká bude nová generácia.

**Fiat 500X, Honda HR-V, Mazda CX-3, Renault Captur a Opel Mokka sa v porovnávacom teste** snažia splniť vysoké nároky, ktorému sa to podarí najlepšie? Nástupca modelu Linea **chce miešať kartami v segmente lacných áut pod starým menom Fiat Tipo**. **Subaru Levorg** konkuruje mnohým a nikomu, povieme vám prečo.

V teplom období mnohí vyťahujú dvojkolesové stroje, **ako pripraviť motorku na sezónu**? V extra téme okrem toho predstavíme aj **najlepšie novinky pre tento rok**, otestovali sme BMW R 1200 GS. V technickom okienku vysvetlíme **pojmy zo sveta olejov,** prinášame aj **test letných pneumatík s rozmerom 215/60 R 17**, obúvané hlavne na SUV. Ktoré sú tie najlepšie?

Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.