Fotogaléria:TEST: Audi A6 3.0 TDI quattro

Ako oslavu Svetového dňa kníh, chcel SEAT zistiť, koľko kníh sa zmestí do batožinového priestoru modelu Leon X-Perience.


Pre ešte lepší dojem sa auto presunulo do vnútra mestskej knižnice v Sant Pere de Riber blízko Barcelony. K nevšednej operácii bolo potrebné odstrániť obrovské okenné tabule knižnice a na umiestnenie auta bola použitá špeciálna dodávka.

Nápad vznikol v hlave jednej zo zamestnankýň SEATu, Esther Gonzáles, s cieľom podporiť čítanie. Esther taktiež pracuje v jednom z workshopov Martorell a jej najväčšou vášňou je literatúra. S pomocou skupiny spolupracovníkov a dobre zásobenými policami knižnice, sa skupine podarilo naplniť batožinový priestor 1168 stredné hrubými knihami. „Jediné čo teraz ostáva, je prečítať ich.“ dodala po splnenej výzve Esther.

Nový Leon X – PERIENCE sa vyznačuje veľmi objemným batožinovým priestorom, ostatné jeho prednosti popisujeme v [našom teste](http://www.autoviny.sk/testy/15517-seat-leon-x-perience-cerpanie-skusenosti). Jeho kapacita je 587 dm3 pri cestovaní s cestujúcimi a 1 470 dm3 so sklopenými zadnými sedadlami.

Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.