Volkswagen ID.6 prichytený pri záverečných testoch

Rodina ID sa čoskoro opäť rozrastie. Volkswagen čoskoro predstaví rodinne orientovaný model. Dostane sedem sedadiel?
Vydané  Text: 
Automobilka posúva zdieľanie platformy MEB do veľmi perspektívneho a zákaznícky silného segmentu. Praktické rodinné auto, ktoré bude pre viac ako päť cestujúcich je už doslova na spadnutie. O tom, že auto vstupuje do záverečnej fázy testov naznačuje aj skutočnosť, že si s jeho maskovaním vo Volkswagene príliš veľa práce nedali. Pri bočnom pohľade je zrejmé, že je karoséria v porovnaní s modelom ID.4 natiahnutá. Znamená to, že auto dostane tretí rad sedadiel? Dodajme, že modely s výklopnými sedadlami v treťom rade sú medzi zákazníkmi veľmi populárne.
**Zásah do čierneho?** Novinka vychádza zo štúdie I.D. Roomzz, ktorú Volkswagen svetu ukázal v roku 2019 na autosalóne v Šanghaji. Podobne ako v prípade už predstavených súrodencov, je sériová verzia ID.6 citeľne civilnejšia či už v prípade dizajnu, alebo koncepcie dverí. To dôležité však zostalo zachované. Obrovský priestor pre cestujúcich. Príchod elektromobilu s usporiadaním 5+2 otvorí cestu k elektromobilite veľkej skupine zákazníkov. Pri sklopených sedadlách v treťom rade poskytne batožinový priestor, ktorý bude veľkým lákadlom nielen pre viacdetné rodiny, ale aj pre ľudí, ktorí vyznávajú aktívny životný štýl.
**Už čoskoro?** Podľa posledných informácií Volkswagen novinku predstaví čoskoro a na trh by sa mala dostať už na budúci rok. Otázne zatiaľ je, pre aké trhy bude určený. Predstavenie by totiž malo prebehnúť v Číne a tam by malo auto aj vyrábať. Veľký potenciál však toto auto má aj v Európe a za veľkou mlákou. Je teda veľmi pravdepodobné, že sa bude vyrábať aj v iných fabrikách.
Tak ako? Páči sa vám pripravovaná novinka z dielne Volkswagenu?








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!