Ako Slováci vyberajú autá? Ideme po výbave a už sa nebojíme ani živých farieb či trojvalcov.

Bez ohľadu na obnos peňazí, uprednostňujeme skôr vyššie výbavové stupne. **Pri výbere nového automobilu si slovenskí motoristi chcú dopriať,** v prípade malých áut sa však už viac nebojíme ani trojvalových motorov či živších farieb. Posvietili sme si na predajné štatistiky nového Renaultu Clio! V Novom Renault Clio je najobľúbenejším motorom na slovenskom trhu benzínový motor… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Bez ohľadu na obnos peňazí, uprednostňujeme skôr vyššie výbavové stupne. **Pri výbere nového automobilu si slovenskí motoristi chcú dopriať,** v prípade malých áut sa však už viac nebojíme ani trojvalových motorov či živších farieb. Posvietili sme si na predajné štatistiky nového Renaultu Clio! V Novom Renault Clio je najobľúbenejším motorom na slovenskom trhu benzínový motor TCe 100, ktorý predstavuje 90% predaja. **Na Slovensku sa zákazníci zvyčajne zaujímajú o vyššie verzie automobilov,** najčastejšie si vyberajú medzi verziami Zen a Intens. 10% zákazníkov si vybralo verziu R.S. Line. Pre slovenských zákazníkov je najobľúbenejšou farbou premiérová farba oranžová Valencia, ale preferované sú aj automobily vo farbách modrá Iron a biela Arctic. Od októbra minulého roka bolo na slovenskom trhu zaregistrovaných takmer 200 vozidiel modelu Nové Renault Clio. **V obľúbenej konfigurácii sme ho preverili aj my v našom redakčnom videoteste,** ktorý nájdete nižšie. Nezabudnite nám napísať do komentárov, čo je podľa vás najdôležitejšie pri výbere nového auta. **VIDEO RENAULT CLIO 1.0 TCE**




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.