TOP články tohto týždňa: Nissan Juke a Hyundai i10 novej generácie, najnovšie Mercedesy, Audi a elektrické Porsche

Čo sa tento týždeň stalo v auto-moto svete? Ako vždy sme pre vás neúnavne mapovali udalosti zo sveta motorizmu a v našom nedeľníku si môžete pozrieť výber toho najdôležitejšieho a najzaujímavejšieho, čo sme publikovali.
Vydané  Text: 
### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa. Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber článkov, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni na webe AUTOVINY.sk. Je to pestrý mix aktualít, tém, testov automobilov a zaujímavostí, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame.

Lexus ES výborne obstál v nemeckých eko-testoch, mal spotrebu iba 4,3 litra

EcoTest autoklubu ADAC pomáha posudzovať ekologické dosahy áut predávaných na nemeckom trhu. Prvé miesto v kategórii vyššia stredná trieda získal luxusný sedan Lexus ES 300h, ktorý ako jediný model v EcoTeste 2019 získal 4 hviezdičky z maximálnych 5.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.