Ktorej značke áut dôverujte najviac? Zúčastnite sa nášho anonymného prieskumu, zaberie 1 minútu

Zaujíma nás váš názor a dôvody, pre ktoré svojho favorita považujete za najdôveryhodnejšieho.
Vydané  Text: 
Na konci minulého roka sme priniesli správu o tom, že [bola vyhlásená najdôveryhodnejšia značka áut na Slovensku](https://www.autoviny.sk/novinky/123152/bola-vyhlasena-najdoveryhodnejsia-znacka-aut-na-slovensku-suhlasite-s-vysledkom-prieskumu). Čitateľov táto téma veľmi zaujala, o čom svedčí skutočnosť, že daný príspevok má k dnešnému dňu viac ako 157-tisíc zhliadnutí. Išlo o výsledky prieskumu Najdôveryhodnejšia značka, do ktorého sa v minulom roku zapojilo 2 000 respondentov. Hodnotili produkty v 68 kategóriách, vrátane osobných automobilov. O tom, ktorá značka získala priazeň verejnosti v najväčšom počte prípadov, sa dočítate v samotnom článku. My však musíte podotknúť, že celkový počet dvetisíc respondentov nepovažujeme za úplne najlepší. Máme na to pádny dôvod, pretože do nášho predchádzajúceho prieskumu o tom, [či sú Slováci za alebo proti zákazu predaja spaľovacích automobilov](https://www.autoviny.sk/novinky/123009/92-percent-slovakov-je-proti-zakazu-beznych-motorov-zverejnujeme-vysledky-najvacsieho-prieskumu-o-zakaze-spalovacich-motorov), sa zapojilo viac ako 8-tisíc respondentov. Preto organizujeme vlastný prieskum zameraný práve na túto jednu tému: **Ktorej značke áut dôverujte najviac?** Odpovede na túto otázku sú dôžité pre nás, motoristické médium, tak aj pre samotné automobilky, pretože si môžu overiť úspešnosť svojej snahy o dosiahnutie priazne verejnosti aj mimo svojich oficiálnych zdrojov. Prosíme, aby ste sa tohto prieskumu zúčastnili aj vy, pretože nám na vašom názore veľmi záleží. Prieskum je dokonale anonymný, nezaujímajú nás žiadne vaše osobné údaje, dokonca ani vek alebo to, či nejaké auto vlastníte. Zaberie vám maximálne jednu minútu vášho času, ďakujeme.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.