Darček nielen pre mužov na poslednú chvíľu: Darujte predplatné auto motor a športu!

Ak si predplatíte časopis do konca januára, zaradíme vás do súťaže o 101 cien, vrátane autokamery a šikovných kávovarov.
Vydané  Text: 
Aj vy ste si nechali nákup darčekov na poslednú chvíľu? Rozumieme tomu, veď to tak robíme každý rok aj my. Stojí za zváženie tento rok nekupovať predmety, ktoré budú mať len humornú symboliku alebo údajné praktické využitie raz za rok, ale vybrať niečo **hodnotnejšie a trvalejšie**. Magazín **auto motor a šport je najčítanejší motoristický časopis na Slovensku** a je garanciou kvalitného obsahu pre každého, kto vlastní automobil, motocykel alebo aj bicykel – veď doprava sa nás týka všetkých. **Predplatné časopisu na celý rok** znamená, že obdarovanému príde každý mesiac do schránky zabalené voňavé číslo časopisu aj s prílohami, ktoré každé vydanie obsahuje. Je to čítanie na viac ako len niekoľko minút, každé vydanie prináša obsah na celé dni alebo týždne – podľa toho, kedy bude mať čitateľ chuť. Popri „povinnej jazde“ v podobe testov nových automobilov a motocyklov pravidelne prinášame aj dôležité témy o doprave, parkovaní, riešení problémových situácií, servisné témy, pohľady do zákulisia, ale aj články, ktoré sa týkajú kvalitnejšieho životného štýlu – na to slúžia naše prílohy EXTRA. V januárovom vydaní auto motor a šport napríklad nájdete až tri prílohy: GENTLEMAN, VOLKSWAGEN a E-MOBILITA.
* **PREDPLATITEĽSKÁ SÚŤAŽ O 100+1 CIEN**: Čitatelia, ktorí si predplatia v termíne 13. 12. 2021 – 31. 1. 2022 ročné predplatné časopisu AUTO MOTOR A ŠPORT v cene 36 €, budú zaradení do zlosovania o 100 + 1 cien. Môžu tak vyhrať **autokameru PROFIO X5**, 50 kávovarov **TCHIBO EASY** alebo jednu z 50 encyklopédií **HUBY – Veľká encyklopédia**. Využite teda niektorý z našich variantov predplatného, okrem tradičného **ročného** predplatného časopisu ponúkame aj **polročné** a **štvrťročné** predplatné a tiež čisto elektronické predplatné. Mimochodom, **elektronické predplatné** je súčasťou každého predplatného časopisu a umožňuje čítať obsah aj starších vydaní. Podrobnosti uvádzame nižšie:

Januárový auto motor a šport vychádza s 3 prílohami, anketou a súťažami o celkom 171 cien

Okrem tradičnej prílohy GENTLEMAN sú v čísle aj špeciálne prílohy VOLKSWAGEN a E-MOBILITA a celkovo tri súťaže: predplatiteľská, čitateľská s anketou a tretia o parfumy.

Ak už máte predplatenú elektronickú verziu, prihláste sa tu.

Vyberte si svoj variant predplatného jedným kliknutím:
Elektronická verzia auto motor a šport

• Ušetríte viac ako polovicu stánkovej ceny
• Archív starších vydaní v cene
• Možnosť čítať nové číslo o niekoľko dní skôr, ako bude vytlačený časopis
Tlačená verzia auto motor a šport

• Elektronická verzia časopisu v cene predplatného
• Vo vybraných vydaniach ďalšie zaujímavé časopisy zdarma
• Pohodlne až do vašej schránky






### Objednajte si jednoducho aj cez formulár na **[www.predplatne.sk](http://www.predplatne.sk/uvodna-stranka/1886-1301-auto-motor-a-sport#/23-druh_predplatneho-rocne_predplatne)** (**[elektronické](http://www.predplatne.sk/uvodna-stranka/2612-1439-auto-motor-a-sport-elektronicka-verzia#/23-druh_predplatneho-rocne_predplatne)**, **[tlačené](http://www.predplatne.sk/uvodna-stranka/1886-1301-auto-motor-a-sport#/23-druh_predplatneho-rocne_predplatne)**) | telefonicky: 02/49 11 12 02 | e-mailom: **hruskova@predplatne.sk**

Januárový auto motor a šport vychádza s 3 prílohami, anketou a súťažami o celkom 171 cien

Okrem tradičnej prílohy GENTLEMAN sú v čísle aj špeciálne prílohy VOLKSWAGEN a E-MOBILITA a celkovo tri súťaže: predplatiteľská, čitateľská s anketou a tretia o parfumy.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!