Vyhlásenie výhercov súťaže o lístky a tričká „Nie je čas zomrieť“

Posledná bondovka s Danielom Craigom prichádza do slovenských kín už od 30. septembra 2021!
Vydané  Text: 
[V najnovšom vydaní časopisu auto motor a šport](https://www.autoviny.sk/reportaze/122855/realny-dojazd-elektromobilov-nova-dacia-za-15-tisic-eur-ci-porovnanie-suv-ciek-oktobrovy-auto-motor-a-sport-je-uz-v-predaji-zverejnujeme-kompletny-obsah) sa na strane číslo 120 začína veľký obrazový materiál so sprievodným textom o tom, ako sa vyrába **Aston Martin Goldfinger DB5 Continuation** priamo v divízii Aston Martin Works. Nejde o model pre najnovší film o Jamesovi Bondovi, **Nie je čas zomrieť** (No Time To Die), ale o jeden exemplár z prísne limitovanej série DB5 pre bonitných a verných fanúšikov fenoménu 007. Pôvodne vyrobených takmer 900 kusov modelu DS5 takto automobilka obohatila o ďalších 25. Vedeli ste, že Aston Martin DB5 sa objavil celkovo v ôsmich filmoch o Bondovi? Prvý je Goldfinger z roku 1964, posledným **Nie je čas zomrieť** (2021), ktorý **prichádza do slovenských kín už 30. septembra 2021**. Zároveň ide o posledný film, v ktorom si úlohu agenta MI6 strihol britský herec Daniel Craig. Mimochodom, vo všetkých filmoch, okrem Quantum of Solace (2008), sa objavoval aj DB5.

Reálny dojazd elektromobilov, nová Dacia za 15-tisíc eur či porovnanie SUV-čiek: Októbrový auto motor a šport je už v predaji, zverejňujeme kompletný obsah

Od pondelka 20. septembra 2021 je v predaji októbrové číslo časopisu auto motor a šport a my sme pre vás pripravili nielen výber toho najlepšieho, ale aj kompletný obsah nového vydania.

Pozrite si náš časopis, je sa na čo pozerať – odhaľujeme množstvo na prvý pohľad nenápadných detailov, ktoré sú maskovaním zbraní (samozrejme, imitovaných, no so zvukovými efektmi) a technologických vychytávok. Vypúšťanie oleja na vozovku,Príprava tohto kusu Aston Martin DB5 zabrala celkovo 4 500 hodín ľudskej práce, išlo o ohýbanie, vyklepávanie, lemovanie, zváranie, skutkovanie či lakovanie.
Nech už boli úpravy na vozidle akokoľvek rozsiahle, auto má zachovanú hrubú silu a ľahké ovládanie – aj napriek poctivému tuhému riadeniu. Srdcom pohonu je **štvorlitrový radový 6-valec s tromi karburátormi** SU a maximálym výkonom 213 kW, teda **290 koní**. A čo sa stalo s katapultom sedadla spolujazdca a ďalšou mimoriadnou výbavou? To sa dočítate v októbrovom čísle najčítanejšieho motoristického časopisu na Slovensku, auto motor a šport č. 10/2021. **Oficiálne uvedenie filmu:** *James Bond, agent 007, skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený oddych na Jamajke. Pokoj však nemá dlhé trvanie – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter z CIA a požiada ho o pomoc. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť oveľa zradnejšou, ako spočiatku vyzerala. Bond sa počas nej dostane na stopu nevyzpytateľného zločinca Safina, ktorý disponuje nebezpečnou a veľmi ničivou novou technológiou. Nová akčná bondovka s názvom NIE JE ČAS ZOMRIEŤ poslednýkrát s Danielom Craigom a oskarovým Rami Malekom v kinách a IMAX od 30.9.2021 (No time to die)*. Pozor, pripravte sa na to, že posledný Craigov Bond má dĺžku až 163 minút.
### Súťaž o lístky do kina a tričká s motívom filmu „Nie je čas zomrieť“ Časopis auto motor a šport a titul Autoviny.sk v spolupráci s distribútorom filmu [FORUM FILM](http://www.forumfilm.sk/pripravujeme/movie/show/bon-25/) minulý týždeň vyhlásil súťaž o celkovo 10 lístkov (5× dvojvstup) do kina na film „Nie je čas zomrieť“ a 5 kusov tričiek s motívom filmu. Celkovo tak losujeme desiatich výhercov – piati získajú po dvoch vstupoch do kina, ďalší piati tričká. Lístky budú platné v celej sieti kín po celom Slovensku, takže výhercovia nebudú mať problém s výberom kina. Zapojenie sa do súťaže bllo jednoduché, stačilo odpovedať na [dve súťažné otázky vo formulári](https://www.autoviny.sk/reportaze/122862/spustame-sutaz-o-10-listkov-na-noveho-bonda-a-tricka-no-time-to-die) a [byť fanúšikom stránky auto motor a šport – AUTOVINY.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport), pretože súťaž je určená pre našich čitateľov. Pripomíname, že spoločnosť Facebook nie je na súťaži nijakým spôsobom zúčastnená, nie je partnerom, organizátorom, sponzorom ani garantom súťaže. Facebook nemá voči účastníkom v súťaži žiadne záväzky. ### Vyhlásenie výhercov Súťaž sme uzatvorili 27.9.2021 o 11:59 hodine a výhercov súťaže sme žrebovali formou náhodného výberu, pričom po žrebovaní sme kontrolovali správnosť odpovedí. **Lístok do kina pre 2 osoby do siete kín Cinemax na ľubovoľný termín získavajú:** * Adam Pu., Dunajská Lužná * Richard So., Košice * Roman Sa., Trnava * Miriama Ma., Bratislava * Martin Je., Košice **Tričko s motívom filmu Nie je čas zomrieť/No Time To Die získavajú:** * Jaroslav Kš., Bratislava * Vladimír Va., Prievidza * Martin Mr., Gáň * Marián Po., Bratislava * Erika Km., Žilina Výhercov kontakujteme prostredníctvom e-mailu. V prípade, že ste výhercom a ešte sme vás nekontaktovali, napíšte nám prosím na striz@imotormedia.sk. Všetkým zúčastneným ďakujeme a výhercom gratulujeme k výhre. ### Skrátený štatút súťaže – **termín konania súťaže** : 21.9.2021 (14:00 hod) – 27.9.2021 (11:59 hod) – **termín vyhlásenia výhercov súťaže** : 27.9.2021 (po 12:00 hod) – **podmienky zapojenia sa do súťaže**: Správna odpoveď na otázku v termíne konania súťaže Podmienkou je aj aktívne odoberanie stránky [auto motor a šport – Autoviny.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport) – **súťažná otázka**: V koľkých filmoch o Jamesovi Bondovi účinkoval automobil Aston Martin DB5 a ktorý časopis odhaľuje skrytú výbavu limitovanej série 25 kusov DB5 Goldfinger? – **špecifikácia ceny**: 5 kusov lístkov pre dve osoby (pre celkovo 5 výhercov); a 5 kusov tričiek s motívom filmu Nie je čas zomrieť (pre celkovo 5 ďalších výhercov).




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.