Chýbali vám náhradné diely na staršie Toyoty? Oficiálne bude vyrábať a predávať kópie ďalších náhradných dielov pre Supru A70 a A80

Predaj by mal prebiehať úplne rovnakým spôsobom ako v prípade bežných originálnych dielov.
Vydané  Text: 
Nové náhradné diely na Toyota Supra A80 budú k dispozícii aj oficiálnou cestou
Spoločnosť TOYOTA GAZOO Racing oznámila, že obnovuje výrobu kópií ďalších náhradných dielov pre modely Supra A70 a Supra A80 v rámci vlastného projektu GR Heritage Parts. Tieto komponenty bude predávať nielen na domácom japonskom trhu, ale aj v Severnej Amerike, Európe a ďalších krajinách. V rámci tohto projektu sa obnoví produkcia už nevyrábaných náhradných dielov, ktoré sa znova budú predávať ako originálne diely. Zmyslom projektu je uspokojiť zákazníkov túžiacich jazdiť so svojimi staršími vozidlami, ktoré majú zo srdca radi a s ktorými spájajú svoje najcennejšie spomienky. V prípade modelov Supra A70 a A80 pôjde o prvý dodatok od oznámenia výroby náhradných dielov v roku 2020.
Toyota Supra A70 s nápadnými vyklápacími prednými svetlometmi a rozsiahlym presklením vzadu.
Od 1. júla 2021 (v závislosti od aktuálnej pripravenosti) bude Toyota postupne ponúkať kópie náhradných dielov na zakúpenie u predajcov Toyota, a to úplne rovnakým spôsobom ako v prípade bežných originálnych dielov.
Hlavný spojkový valec (CMC) na Toyota Supra A70
Objem výroby kópií náhradných dielov však bude obmedzený v nadväznosti na špeciálnu formu spolupráce dodávateľov. Z tohto dôvodu bude po ukončení výroby možné tieto diely zakúpiť iba do vypredania zásob3 . Ďalšie podrobnosti, ako napr. čísla dielov a obdobie výroby, budú zverejňované na webových stránkach [TOYOTA GAZOO Racing](https://toyotagazooracing.com/gr/heritage/) od 1. júla počínajúc dielmi, ktoré sú už k dispozícii.

Pri neustálom vylepšovaní motorov je nevyhnutné inovovať aj palivá

Ako vo všetkých technologických odvetviach, aj v oblasti palív pre spaľovacie motory prebieha neustály vývoj. Špecialisti zo spoločnosti OMV v spolupráci s poprednými výrobcami áut, výskumnými centrami a univerzitami neustále pracujú na inováciách.








Pokračujte na ďalší príspevok »