Jedno z najlacnejších áut prešlo 666 tisíc kilometrov a stále funguje! Predáva sa aj na Slovensku

Manželský pár z Minnesoty si v roku 2014 zaobstaral malé mestské autíčko od Mitsubishi. Napriek tomu, že bolo primárne vyvíjané a určené do mesta, **dokázali na ňom za šesť rokov prejsť viac než 666 000 kilometrov.** Prakticky odkedy opustilo malé Mitsubishi showroom, bolo takmer vždy na ceste. Čo nás ešte viac prekvapuje, je spoľahlivosť. Napriek obrovskému nájazdu sa… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Manželský pár z Minnesoty si v roku 2014 zaobstaral malé mestské autíčko od Mitsubishi. Napriek tomu, že bolo primárne vyvíjané a určené do mesta, **dokázali na ňom za šesť rokov prejsť viac než 666 000 kilometrov.** Prakticky odkedy opustilo malé Mitsubishi showroom, bolo takmer vždy na ceste. Čo nás ešte viac prekvapuje, je spoľahlivosť. Napriek obrovskému nájazdu sa v servise zastavovalo len na bežné prehliadky. **K najzávažnejším opravám patrila výmena ložísk a štartéra.** Nemusíte byť fanúšikom tohto auta, no treba uznať, že ide o pôsobivé vysvedčenie. Pod kapotou stále bezproblémovo pracuje atmosférický benzínový trojvalec 1.2, ktorý v roku 2014 disponoval skromným výkonom len 74 koní. [GALLERY id=31191] Manželský pár sa týmto nájazdom nechválil a úplnou náhodou si tento exemplár všimol technik Mitsubishi, keď prišlo auto na pravidelný servis. Predajca pre manželský pár takmer okamžite pripravil návrh, že **vozidlo odkúpi na propagačné účely do showroomu, kde ho vystavia ako ukážku spoľahlivosti.** Manželský pár nakoniec zo servisnej prehliadky odchádzal na úplne novom aute, ktoré na oplátku predajca ponúkol vo výhodnej cene. **Úplne rovnaké auto si môžete kúpiť aj na Slovensku pod názvom Mitsubishi Space Star.** Patrí k najdostupnejším autám na trhu a zároveň ide o najlacnejšie auto s automatickou prevodovkou. Naďalej pod kapotou pracuje spoľahlivá atmosférická jednotka a nepriestrelná japonská technika.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »