VIDEO: SUV šialenstvo pokračuje! Premení sa Mustang na elektrické SUV?

O tom, že automobilka Ford pracuje na elektrickom SUV sme nejakú dobru vedeli. **Až teraz však na povrch vyšli prvé informácie súvisiace s tým, ako by mal nový model vyzerať.** Na aute pracuje špeciálna skupina konštruktérov, ktorú vo Forde označili ako „Tím Edison“ a ich cieľom je doručiť hotový produkt do roku 2020. **Pôvodným plánom Fordu bolo… Prečítať celé
Vydané  Text: 
O tom, že automobilka Ford pracuje na elektrickom SUV sme nejakú dobru vedeli. **Až teraz však na povrch vyšli prvé informácie súvisiace s tým, ako by mal nový model vyzerať.** Na aute pracuje špeciálna skupina konštruktérov, ktorú vo Forde označili ako „Tím Edison“ a ich cieľom je doručiť hotový produkt do roku 2020. **Pôvodným plánom Fordu bolo pomenovať nový crossover Mach 1, po zverejnení tejto informácie sa však medzi ľuďmi zdvihla vysoká vlna odporu.** Ľudia nechceli, aby sa označenie výkonných modelov Mustangu stalo označením pre nové SUV, a tak automobilka musí prísť s novým názvom.
Source: motor1.com
**Vtlačiť novému SUV umelú spojitosť s legendárnym Mustangom je podľa nás dosť odvážne a riskantné.** Ford Mustang je americkou ikonou výkonných športových vozidiel, takže vytvoriť z neho crossover by mohlo výrazne rozdeliť spoločnosť. **Automobilka však tomuto spojeniu zatiaľ verí a myslí si, že jej nový model prinesie žiadúce zisky.** Čo si o tom myslíte vy? VIDEO:




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »