Nová Fabia je na spadnutie: odhaľuje ostrejšie línie a kompaktnejší zadok

Nová Škoda Fabia sa predvedie na autosalóne v Ženeve, už dnes automobilka predvádza skicu, ktorou chce o novinke prezradiť viac.
Vydané  Text: 
**Vraj ponúkne výrazne prepracovaný dizajn, vpredu aj vzadu LED svetlá a nové Simply Clever riešenia. Na novú Fabiu sme zvedaví, avšak viac ako tmavú skicu sme od Škody nezískali. **
Nová Škoda Fabia (Ženeva 2018)
„Špionážne“ fotky z testov novej Škody Fabia už medzičasom zverejnili zahraničné motoristické weby Motor1 a Autoevolution. Na kamuflovanom aute nepozorujeme výrazné zmeny v siluete karosérie, inovácie sa teda budú dotýkať predovšetkým prednej masky a svetlometov. Pri pohľade z profilu pripomína aktuálny Seat Ibiza.
Nová Škoda Fabia (2018), foto: Autoevolution
Nová Škoda Fabia (2018), foto: Autoevolution
Nová Škoda Fabia (2018), foto: Motor1
Nová Škoda Fabia (2018), foto: Autoevolution
Zdroje fotiek: https://www.motor1.com/news/179285/2019-skoda-rapid-spy-photos/ https://www.autoevolution.com/news/spyshots-2019-skoda-rapid-or-fabia-based-on-mqb-a0-testing-as-ibiza-mule-120227.html








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!