Výber najrôznejších dizajnov garáží a prístreškov pre autá

Ak máte zbytočne veľký pozemok, inšpirujte sa.
Vydané  Text: 
Prístrešok na auto (zdroj: Pinterest)

Nie je to iba o mužskej ješitnosti, že chceme mať pekné autá a vlastnú garáž. Je to aj praktické a môže to napovedať o tom, že sa nám darí žiť kvalitne.

Tomáš Baťa, slávny český podnikateľ, filantrop a vizionár-realista, vo svojích nedokončených memoároch napísal, že náš život je jediným predmetom, ktorý nemôžeme považovať za súkromné vlastníctvo, pretože sme ničím neprispeli k jeho vzniku. Dostali sme ho len tak zadarmo a je preto našou povinnosťou odovzdať ho rozmnožený a zdokonalený. Je to vzácna myšlienka, pretože naznačuje, že by sme mali svoj potenciál rozvíjať čo najviac a vždy sa snažiť o zdokonaľovanie. Súčasťou toho je budovať aj kvalitu života a jedným z jej základov je žiť v peknom priestore. To sme už iba na krok od toho, aby sme začali staviať vlastné domy a vybavili ich vlastnými garážami, ktoré umožnia bezpečné a praktické parkovanie pre nás, manželky, jedného dňa aj dospelé deti. Tieto garáže sa dajú vybudovať v nespočetnom množstve dizajnov, štýlov a typov. Raz sú to iba základné prístrešky, ktoré auto chránia pred snehom, krúpami a dažďom, inokedy plnohodnotné stavby, ktoré automobil udržiavajú v optimálnej teplote a dokonale oddelený od vonkajšieho počasia. Na Pintereste sme našli niekoľko takých, ktoré si zaslúžia pozornosť. Možno, že sa nimi necháte inšpirovať natoľko, že sa počas najbližšej jari rozhodnete nakúpiť stavebný materiál a pustiť sa do práce na vlastnej garáži. Odmenou vám bude auto, ktoré v lete nie je rozpálené a v zime premrznuté a od snehu.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »