Škoda Fabia edition R5 na tajných fotkách!

Automobilka pripravuje novú limitovanú edíciu.
Vydané  Text: 
So špeciálnymi edíciami má automobilka Škoda bohaté skúsenosti. Všetci si určite pamätáte na Feliciu a jej populárne akčné pakety, ako napríklad Silver Line či Sport Line či Safe Line. V súčasnosti pripravujú limitovanú edíciu inšpirovanú rely špeciálom R5, ktorý automobilku úspešne zastupuje v seriáli WRC.
Prvé neoficiálne fotografie zverejnil portál autorevue.cz dnes ráno. Všetky snímky pochádzajú z poľských webových stránok a odhaľujú exteriér edície R5. Autu nechýba podobné sfarbenie (biely lak Candy a čierna strecha) či zelené doplnky, ktoré zdobia aj skutočný rely špeciál. Zaujímavá je tiež zadná časť, kde svetlomety efektne prepája čierny pás.
Pod kapotou sa objaví 1.4 TSI (92 kW), ktorý budú kombinovať výhradne s automatickou dvojspojkovou prevodovkou DSG. Štandardom tiež budú 17-palcové kolesá Savio v zelenom alebo čiernom prevedení, sedadlá s alcantarou či športový multifunkčný volant s červeným prešívaním. Informácie o počte kusov a cene zatiaľ nie sú k dispozícií. Všetko sa dozvieme až na oficiálnej prezentácii – 12. decembra. Zdroj: Autorevue.cz




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »