Tesla Model 3 má problémy s kvalitou, jednotlivé komponenty vôbec nelícujú!

Fotografie prezrádzajú všetky detaily nového modelu.
Vydané  Text: 
Majitelia jablčných telefónov si konečne našli obľúbenú značku – je ňou Tesla. Môžeme sa len domnievať, čím to asi bude, no v mnohých ohľadoch sa Elon Musk na Steva Jobsa podobá a ich produkty vsádzajú na uhladené, jednoduché a moderné tvary.


Ďalšiu podobnosť môžeme nájsť pri predstavovaní kľúčových produktov. Prvý iPhone bol počas prezentácie stále vo vývoji a Jobs sa modlil, aby vydržal do konca. Podobné pocity zažívali aj ľudia z Tesly, keď svetu ukázali nový Model 3. Stačil prísľub majiteľa, zopár teplých článkov v novinách a celý svet začal húfne posielať posledné úspory z prasiatka do Californie. V aute pritom takmer nikto nesedel, nejazdil ba dokonca nešlo ani o sériovú podobu.


Snímky auta v sériovej podobe prednedávnom obleteli svet, veľa nadšených však nehľadajte. Veľkým sklamaním je spracovanie, zlé lícovanie je badateľné na prednej kapote aj v oblasti c-stĺpika. Aj keď veríme, že sa to Tesle podarí opraviť, kvalitatívne problémy zaznamenali aj majitelia modelov S a X. Okrem iného, fotografie nám poskytli pohľad aj do sériového interiéru. Ten je skutočne minimalistický a dokonca bez budíkov pred volantom. Všetky systémy sa pritom budú ovládať z centrálneho dotykového displeja, orientovaného na šírku.


Zavítajte do našej galérie a posúďte sami!




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.