Fotogaléria:Naživo z Paríža: Značka VinFast (foto: Rudo Banecký pre AUTOVINY)

Naživo z Paríža: Zna


Interiér Vinfast VF6
Interiér Vinfast VF6
Vinfast VF6
Vinfast VF6 je menšie SUV so širokým postojom a nápadným futuristickým dizajnom. Využíva veľmi podobné dizajnové prvky ako väčší VF7 a aj interiér má podobný, hoci viditeľne kompaktnejší. Zaujímavosťou je odomykanie automobilu pomocou mobilu.
Interiér Vinfast VF7Interiér Vinfast VF7: Výrobca avizuje, že má ísť o interiér s vysokou hodnotou. Je pravda, že naživo vyzerá interiér pôsobivo. Automobilka využíva minimalistický prístup k ovládaniu, takže na stredovej konzole je iba veľká dotyková obrazovka a veľkorysé odkladacie priestory.
Vinfast VF6
Vinfast VF7Vinfast VF7, zadný pohľad: Tak trocha ako Jaguar F-Pace skrížený s BMW iX, nemyslíte? Výrazné tvary spodných partií vzadu a nápadné logo so štylizovaným písmenom V napokon VF7 od iných áut napokon odlíši dostatočne.
Vinfast VF7, zadný pohľad: Tak trocha ako Jaguar F-Pace skrížený s BMW iX, nemyslíte? Výrazné tvary spodných partií vzadu a nápadné logo so štylizovaným písmenom V napokon VF7 od iných áut napokon odlíši dostatočne.
Vinfast VF7 sa zaraďuje medzi kompaktné SUV, veľkostne sa teda môže postaviť do skupiny vozidiel ako Hyundai Tucson, Škoda Karoq či Kia Sportage. Vyniká moderným dizajnom, ktorý ako ústredný prvok využíva úzke LED svetelné pásy.
Interiér Vinfast VF7: Výrobca avizuje, že má ísť o interiér s vysokou hodnotou. Je pravda, že naživo vyzerá interiér pôsobivo. Automobilka využíva minimalistický prístup k ovládaniu, takže na stredovej konzole je iba veľká dotyková obrazovka a veľkorysé odkladacie priestory.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie