Red Bull zverejnil video s monopostom Formula 1, ktoré sa natáčalo v Bratislave a v ďalších mestách na Slovensku

Formula 1, ktorá sa pred časom preháňala po Bratislavskom hrade či novej časti Nivy bola súčasťou skvelej kampane. Video z nej si môžete pozrieť priamo v tomto článku.
Vydané  Text: 
Nie je to tak dávno, čo sa ulicami Bratislavy a iných slovenských miest niesol rev monopostu F1 RB7. Stajňa Red Bull Racing, v rámci svojej kampane From Castle to Castle ukázala krásy našej krajiny v spojení s najmodernejšou technikou okruhových špeciálov F1. V hlavnej úlohe Česko a Slovensko. Rakúska stajňa Red Bull Racing pred časom priviezla monopost RB7 vedený legendárnym Davidom Coulthardom do Prahy a Bratislavy. Vzniklo z toho krásne video, ktoré odhaľuje najkrajšie miesta a tradície týchto dvoch krajín. Ak ste si niekedy želali vidieť monopost F1 ako sa preháňa po Karlovom moste v Prahe, či po Bratislavskom hrade, teraz máte jedinečnú možnosť. **Okrem Prahy a Bratislavy zavítal monopost RB7 aj do iných miest. Red Bull vo videu krásne ukázal tradičné slávnosti na Morave, rozľahlé moravské vinice, honosné hrady naprieč celým našim územím či dokonca naše najvyššie hory, Vysoké Tatry.** Vo videu si svoju úlohu strihol aj pilot Martin Šonka, ktorý predviedol doteraz nepredvedený kaskadérsky kúsok so svojim leteckým špeciálom. Ide o skutočne unikátnu prezentáciu našich krajín, ktorú určite uzrie minimálne celý motoristický svet. Ktovie, možno sa niekedy dočkáme aj my vlastnej Veľkej ceny Slovenska. Viac sa už dozviete priamo z videa, ktoré nájdete pod článkom.




Momentálne študujem 3. stupeň vysokoškolského štúdia FEI STU. Medzi moje najväčšie záľuby patria moderné technológie a svet automobilizmu. Nebojím sa elektromobility, no taktiež nepohrdnem ani vôňou čerstvého benzínu. Svet sa neustále mení a s tým aj autá, ktoré sú čoraz viac komplexnejšie. Práve túto zmenu budem sledovať s vami! Azda ako každý fanúšik motorizmu, si vždy poriadne oddýchnem pri sledovaní Formula 1.





Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.