Nielen natankovať. Takto vyzerá moderná čerpacia stanica

V minulosti sme na nich zastavovali len kvôli tankovaniu, dnes sa však z čerpacích staníc stalo miesto oddychu s kvalitnými službami pre každého. Dokonalým príkladom komplexnej starostlivosti o motoristu sú aj stanice OMV, ktoré ponúkajú návštevníkom oveľa viac než len kvalitné palivo. Pozrite sa, ako má vyzerať moderná čerpacia stanica v roku 2020.
Vydané  Text: 
### BEZPEČNOSŤ NA PRVOM MIESTE V momentálnej situácii berie OMV riziká prenosu vírusov vážne, a preto došlo k sprísneniu hygienických opatrení aj v súvislosti s prevádzkou čerpacích staníc. Niekoľkokrát denne sa najviac exponované oblasti čistia dezinfekčnými prostriedkami vrátane kontaktných miest na samoobslužných kávovaroch. Zákazníci majú k dispozícii dezinfekčné prostriedky nielen na toaletách, ale aj pri vstupe do predajne. **Vďaka tomu sa môžete pri každej návšteve čerpacej stanice cítiť nielen pohodlne, ale aj bezpečne**.
### CHUTNE A ZDRAVO Počas cesty netreba zabúdať na zásadu zdravého stravovania. Dnes majú vodiči na výber z veľkého množstva jedál a pochutín, ktoré nielen zaženú pocit hladu, ale zároveň poskytnú dostatočnú porciu energie a vitamínov potrebných pri dlhej ceste autom. Pokiaľ hľadáte len niečo pod zub, určite **siahnite po zdravšej alternatíve akou sú napríklad VIVA ovocné tyčinky bez pridaného cukru a umelých prísad**. Tým, ktorí majú väčší hlad odporúčame orientovať sa na kvalitné bagety pripravované priamo na OMV s bohatou nádielkou čerstvej zeleniny. Zanedbávať by ste nemali ani pitný režim vo forme čistej vody. Pokiaľ však obľubujete ochutené nápoje, dbajte na nízky obsah kalórií a cukrov. Najideálnejšie je siahnuť po vitamínových vodách VIVA, ktoré sú obzvlášť bohaté na živiny a navyše spĺňajú denné požiadavky na vitamíny C a vitamíny B. Sú **založené na prírodnej báze, bez pridaných konzervantov, bez umelých sladidiel, pridaného cukru a farbív**.
### PRÉMIOVÉ PALIVÁ Za viaceré problémy a predčasné poruchy motora môže aj skutočnosť, že majitelia vozidiel častokrát siahajú po menej kvalitných palivách s cieľom ušetriť pár eur na nádrži. Neskôr však zaplatia oveľa viac v servise, kde sa môžu stretnúť s hrubými usadeninami na ventiloch alebo vstrekovačoch. Preto **je veľmi dôležité investovať do prémiového paliva MaxxMotion**, ktoré tvorbe usadenín nielen zabraňuje, ale ich zároveň eliminuje a chráni ďalšie kľúčové časti agregátu. OMV po novom zvýšil aj podiel čistiacich molekúl v palive až o 10%, vďaka čomu môžete rátať s výrazne dlhšou životnosťou motora. *Výhody a účinky paliva sú ovplyvnené aj vozidlom, správaním vodiča, ako aj technickým stavom motora a vzťahujú sa na porovnanie s palivami, ktoré spĺňajú miestne minimálne požiadavky noriem STN EN 590 (v prípade nafty) a STN EN 228 (pre benzín).*
Moderné predajne Viva pôsobia čistým a usporiadaným dojmom. Samozrejmosťou sú kvalitné služby a široký výber občerstvenia alebo tovaru.
Umývacie linky sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli nielen efektívne, ale aj šetrné k laku auta.
### MALÉ MESTEČKO Čas strávený na čerpacej stanici môžete využiť produktívne a vďaka ponúkaným službám vybaviť viac vecí naraz. Pozornosť si zaslúži napríklad doručovanie balíkov prepravnými spoločnosťami priamo na čerpaciu stanicu, urgentné maily vyriešite jednoducho cez bezplatné WIFI pripojenie a o váš ďalší program sa postaráte vďaka možnosti zakúpenia lístkov na podujatia Ticketportal. Nezabudlo sa ani na fanúšikov zdravého životného štýlu, ktorí si počas dlhej cesty autom môžu na vybraných čerpacích staniciach ponaťahovať svaly na kardio strojoch. Rodiny s malými deťmi zase ocenia prítomnosť prebaľovacích pultov s vlhčenými obrúskami.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.