TOP články týždňa: Čudný tuning Octavie, spustenie predaja elektrického Mercedesu, drahé autoškoly či história naftového motora

NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie články uplynulého týždňa
Vydané  Text: 
Každú nedeľu pre vás pripravujeme výber článkov, ktoré sme publikovali v uplynulom týždni. Je to pestrý mix aktualít, tém, testov automobilov a zaujímavostí, ktoré priamo alebo okrajovo súvisia s mobilitou ako takou a autopriemyslom. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame.

S Tiguanom po stopách Tomáša Baťu (test VW Tiguan 1.5 TSI EVO Highline)

Volkswagen Tiguan nie je potrebné zvlášť predstavovať, ale má zmysel venovať pozornosť jeho technike, ktorú využijete na stredne dlhej ceste. Overovali sme, do akej miery vie nahradiť vodiča na diaľnici a či benzínový motor v SUV dáva zmysel.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!