Fotogaléria:Jazda: Peugeot 207 LeMans

Nové kompaktné SUV od Hyundaiu sa predstavuje po piatich rokoch. Vracia sa k osvedčenému názvu, pridáva však oveľa výraznejší dizajn.


Tucson je ďalším z nových Hyundaiu, ktoré vsádzajú na dynamickejší štýl. Na návrh dizajnu dohliadal Peter Schreyer, ktorý sa preslávil ako úspešný šéfdizajnér sesterskej značky Kia. Nástupca modelu ix35 povyrastie, dĺžka sa predĺži o 6 cm na 4,48 m, rázvor o 3 cm na 2,67 m. Bude sa vyrábať v Nošoviciach.

Základom bude aj naďalej benzínový motor 1,6 l GDI s výkonom 99 kW. Atmosférický dvojliter však nahradí prepĺňaný 1,6 l T-GDI s výkonom 129 kW. K nemu Hyundai za príplatok ponúkne sedemstupňovú dvojspojkovú prevodovku. Naftové motory budú v ponuke tri. Základ opäť obstará 1,7 l CRDi/85 kW, nad ním bude 2,0 l CRDi/100 kW a 2,0 l CRDi/135 kW.

Ponuka asistenčných systémov sa rozrastie napríklad o sledovanie mŕtvych uhlov, navigáciu obohatia funkcie TomTom Live.Nový Tucson sa po svojej svetovej premiére na jarnom ženevskom autosalóne začne v Európe predávať v druhej polovici roka 2015.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.