Hodinky sú ideálny darček. 3 kroky, ako vybrať tie správne pre ženu aj pre muža

Ako vybrať hodinky pre muža a pre ženu? S týmito jednoduchými pravidlami sa určite trafíte do vkusu.
Vydané  Text: 

S hodinkami je to ako s knihami. Tým zlé jazyky prorokovali, že ich internet pošle do zabudnutia a rovnako tak mali po nástupe mobilov skončiť aj hodinky. Nestalo sa však a hodinky sa stále tešia veľkej obľube. Preto sú tak často darované ako darček na narodeniny, Vianoce, promócie. Nie sú len praktickou vecou, ale doplnkom, ktorý podčiarkuje osobnosť majiteľa a dotvára jeho celkový outfit. A hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že bez spolupráce s obdarovaným sa jednoducho do výberu hodiniek nedá trafiť, opak je pravdou. Na [planeo.sk](https://www.planeo.sk/katalog/2000197-hodinky.html?utm_source=online_sk&utm_medium=PR&utm_campaign=1010_hodinky) určite nájdete presne také hodinky, aké hľadáte. A za skutočne výhodnú cenu! 1. Príležitosť a životný štýl Pri výbere hodiniek začnite príležitosťou, pri ktorej sa budú nosiť. Kupujete hodinky na bežné denné nosenie alebo na šport?
Unisex náramkové hodinky CASIO GMA-S2100SK-7AER v rôznych farbách.
Pri hodinkách na denné nosenie berte do úvahy typ osobnosti ich budúceho majiteľa, jeho štýl obliekania a celkový životný štýl. Náročným ľuďom so záľubou v elegancii sa zavďačíte inými hodinkami, než aké by ste vybrali pre športové typy, outdoorových dobrodruhov alebo párty maniakov.
Skvelé hodinky G-Shock sú ideálne pre kancelárske aj outdoorové typy.
2. Materiál a farba hodiniek Farba a materiál tvoria základ vzhľadu – je to to prvé, čo si všimnete. V segmente dámskych hodiniek je stále veľmi obľúbené zlato vo všetkých svojich farbách, či už klasické žlté, ružové alebo biele.
Zlato biele, ružové alebo žlté? Dámske hodinky CASIO sú neodolateľné v každej variácii.
Nehrdzavejúca oceľ sa zas stala doménou hodiniek pánskych. Keramika sa využíva v moderných dizajnoch hodiniek pre obe pohlavia a rovnako ako nehrdzavejúca oceľ je hypoalergénna. Náramky môžu byť taktiež z nehrdzavejúcej ocele, drahých kovov, kožené alebo plastové.
S trochou nadsázky sú tieto hodinky G-Shock strojom času, ktorý vás prenesie do doby digitálkovej.
Aby ste vybrali správnu farbu hodiniek, zamyslite sa nielen nad farbou pokožky ich budúceho majiteľa, ale tiež nad jeho šatníkom. Svetlé hodinky paradoxne pristanú ľuďom so svetlou pokožkou a tým, ktorí nosievajú svetlé oblečenie. Tmavšie hodinky zas lepšie vyniknú na tmavšej pokožke.
Pánske náramkové hodinky GANT G142003 pôsobia veľmi elegantne.
Výrazné farby nemusí zniesť každý, zato extravagantným ľuďom s nimi spravíte skutočnú radosť a pri športových hodinkách nimi tiež nespravíte krok vedľa. Pokiaľ sa neviete rozhodnúť, zvoľte neutrálny tón. Béžové, strieborné a zlaté hodinky sú univerzálne.
3. Tvar hodiniek Je tu čas na detailnejší výber. Okrúhly tvar je klasika nielen u pánskych, no tiež u dámskych hodiniek. Odvážnejšie dámy a extravagantnejší páni nepohrdnú ani hranatejšími tvarmi hodiniek.
Čo poviete na nevšedný tvar dámskych hodiniek CASIO SHE-4543GL-8AUER?
Obdĺžnikový tvar pôsobí veľmi elegantne, predovšetkým čo sa týka dámskych hodiniek a bezstarostným typom osobnosti ulahodíte hodinkami v rôznych výnimočných tvaroch. **Tak vidíte – vybrať hodinky je celkom jednoduché!** > [Hodinky pre každý typ osobnosti spoľahlivo nájdete na planeo.sk](https://www.planeo.sk/katalog/2000197-hodinky.html?utm_source=online_sk&utm_medium=PR&utm_campaign=1010_hodinky)








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.