Motointegrator: Kvalitný autoservis vždy po ruke

Milujete svoje auto a chcete pre neho to najlepšie? Doprajte mu kvalitný servis, ktorý si zaslúži. S pomocou portálu Motointegrator si jednoducho vyhľadáte overené autoservisy vo vašom okolí.
Vydané  Text: 

Porucha vozidla si zvyčajne nevyberá. Vy si však vybrať môžete napríklad to, aký autoservis navštívite. Jednoducho kliknite na web motointegrator.com a nájdite ten najlepší servis v okolí vášho bydliska alebo lokality, v ktorej sa práve nachádzate. Rýchlo, pohodlne a online.

 

Nestrácajte čas skúšaním a testovaním na vašom vlastnom vozidle a vašej peňaženke. Vyberte si z overených servisov podľa poskytovaných služieb, výšky cien či recenzií od zákazníkov. V najväčšej online databáze autoservisov na Slovensku vždy nájdete to, čo práve potrebujete.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Kvalitný servis, nech ste kdekoľvek

Motointegrator vám jednoducho pomôže nájsť autoservis podľa konkrétneho okresu, mesta či ulice. Pretože nikdy neviete, kde sa vám auto či motorka pokazí. Môže to byť v mieste vášho bydliska, ale tiež stovky kilometrov od neho.

Prehľad cien a recenzií

Každý autoservis má v našej databáze podrobný profil s popisom, polohou, otváracími hodinami, rozsahom služieb, cenníkom či recenziami. Ľahko tak porovnáte jednotlivé ponuky a vyberiete si tú pravú.

Rezervácia termínu online

Priamo cez Motointegrator si môžete rezervovať termín v konkrétnom servise. Jednoducho si vyklikáte, o akú službu máte záujem, vyplníte kontaktné údaje, prípadne údaje o vozidle, a počkáte na pridelenie termínu.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

A to stále nie je všetko. Ak sa na webe zaregistrujete, získate svoj osobný účet a sním ďalšie skvelé výhody:

  • Promoakcie

Ušetrite na návšteve autoservisu aj desiatky eur vďaka našim promoakciám. O všetkých zľavách vás budeme radi informovať aj formou Newslettera.

Inzercia

Inzercia
  • Online servisná knižka

Využívajte výhody Online servisnej knižky. Ukladá sa v nej servisná história vozidla, takže máte všetky informácie o opravách na jednom mieste.

  • Súhrn výdavkov

Majte prehľad o všetkých servisných poplatkoch vďaka súhrnu výdavkov za opravy či náhradné diely.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia
  • Pripomienky termínov

Vždy vám pripomenieme dôležité termíny, napríklad blížiacej sa technickej kontroly či vypršania poistky, takže už na ne nezabudnete.

 

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Potrebujete viac dôvodov, prečo sa zaregistrovať? Neváhajte a doprajte svojmu vozidlu všetky benefity, ktoré si zaslúži.

 

Nechajte váš autoservis rásť

Prevádzkujete autoservis a hľadáte nové príležitosti pre rast? Motointegrator vám pomôže efektívne propagovať vaše služby a privedie k vám nových zákazníkov.

 

Pripojte sa k nám a staňte sa takým servisom, aký ľudia hľadajú.








Pokračujte na ďalší príspevok »