KIA CHARGE JE TU! S touto aplikáciou nabijete auto na ZSE aj GreenWay, prví zákazníci môžu získať kredit 550 eur zadarmo!

Služba Kia Charge umožňuje nabíjať autá celkovo v 29 krajinách Európy na 265 tisíc verejných nabíjacích staniciach. Na Slovensku má zákazník na výber z dvoch taríf, Easy a Plus.
Vydané  Text: 
Elektromobilita je v poslednom období témou číslo jedna v automobilovom priemysle, stále má však väčšina zákazníkov voči nej predsudky a z prechodu na 100% elektromobil isté obavy. Značke Kia záleží na pohodlnom a bezstarostnom prechode na elektromobility a preto spustila novú online službu pre zákazníkov elektrických vozidiel s názvom Kia Charge, vďaka ktorej môžu zákazníci využívať väčšinu verejných nabíjacích staníc na Slovensku a v ďalších krajinách Európy vrátane konektorov na jednosmerný a striedavý prúd. Online služba Kia Charge (ktorú zastrešujú spoločnosti Kia Europe/ Kia Sales Slovakia a Digital Charging Solutions) zaisťuje majiteľom elektrických vozidiel prístup až k viac ako 265 tisícom verejných nabíjacích staníc v 29 krajinách Európy, vrátane Slovenska. Funguje prostredníctvom webu ako aj mobilnej aplikácie. Online služba Kia Charge prináša zákazníkom nasledovné výhody: * Jedna karta na prístup ku všetkým nabíjacím staniciam * Mobilná aplikácia na jednoduché každodenné používanie * Výhodné ceny nabíjania v rámci SR * Jedna faktúra za nabíjanie na konci mesiaca * Jedna z najväčších nabíjacích sietí v Európe (>265.000) * Neustále sa rozširujúca sieť nabíjacích staníc
### Ako si Kia Charge aktivovať? **Aktivácia služby Kia Charge** je jednoduchá, stačí kliknúť na stránky https://kiacharge.com/web/kia-sk/, zaregistrovať si Účet Kia, vložiť VIN elektrického vozidla Kia a vybrať preferovanú tarifu. Následne si stačí **stiahnuť aplikáciu Kia Charge do smartfónu**, prihlásiť sa a môžete nabíjať. ### Zákazník má na Slovensku na výber z dvoch taríf Základná tarifa „Easy“ je pre zákazníkov využívajúcich verejné nabíjanie iba príležitostne. Je bez mesačného poplatku, ale zahŕňa jednorazový aktivačný poplatok a poplatok za každý začatý nabíjací cyklus. Tarifa „Easy“ je bez viazanosti. Pokročilá tarifa „Plus“ je pre zákazníkov pravidelne využívajúcich verejné nabíjanie. Obsahuje mesačný poplatok, ale aktivácia a každý začatý nabíjací cyklus je bezplatný. Zároveň zaručuje výhodnejšie ceny nabíjania za kWh v porovnaní s tarifou Easy. Tarifa „Plus“ má mesačnú viazanosť a preto je možné ju aktivovať/deaktivovať podľa potreby a to na mesačnej báze. Lokálne ceny nabíjania sú zvýhodnené a boli dojednané vopred s dvoma najväčšími poskytovateľmi na Slovensku – ZSE Drive a GreenWay. Ceny za kWh sa líšia v závislosti od zvolenej tarify a typu nabíjacej stanice (AC alebo DC). Nájdete ich v aplikácii alebo na webe Kia Charge po zakliknutí konkrétneho nabíjacieho bodu na mape. Všeobecné ceny taríf a ceny nabíjania v zahraničí nájdete v aplikácii Kia Charge, alebo na webstránke [kiacharge.com](https://kiacharge.com/o/dcs-api/customer/groupIds/6159725/tariffs/pdf?locale=sk_S)
### Poukaz Kia Charge pre prvých zákazníkov modelu Kia EV6 Keď má Kia EV6 nízku hladinu nabitia akumulátora, oznámi to vodičovi a pomocou dynamických bodov na mape (POI) a stavu aktuálnej dostupnosti navedie vodiča k najbližšej nabíjacej stanici za pomoci navigačného systému vozidla. Pre prvých zákazníkov modelu EV6 značka Kia pripravila špeciálny benefit v podobe poukazu na ročné predplatné tarify „Plus“ a nabíjací kredit v hodnote 550€ (platné iba v rámci SR). Poukaz slúži ako poďakovanie prvým zákazníkom EV61 za prejavenú dôveru. Zároveň má za cieľ spríjemniť im dobíjanie vozidla na verejných nabíjacích staniciach kreditom vo výške 550€, čo pri tarife „Plus“ predstavuje zhruba 43 nabití striedavým prúdom (AC), alebo 25 nabití jednosmerným prúdom.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!