OSRAM TYREinflate 2000: Cestovný bezdrôtový kompresor na každodenné použitie

OSRAM TYREinflate 2000 je kompresor, powerbanka a svietidlo v jednom, pritom nepotrebuje 12 V elektrickú zásuvku.
Vydané  Text: 
Konečne je tu leto a s ním aj obdobie dovoleniek. Či už sa chystáte na tuzemskú dovolenku, k susedom do Českej republiky alebo do obľúbeného Chorvátska, zdá sa, že najbezpečnejšou voľbou je prepraviť sa vlastným autom. A to vôbec nie je zlá voľba – môžete si doviezť vlastné bicykle, člny, matrace, a pre deti balóny a iné nafukovacie predmety. Potom by ste si však mali pribaliť aj kompaktný univerzálny akumulátorový kompresor OSRAM TYREinflate 2000. Tento dobíjací kompresor má digitálny podsvietený displej s pamäťovou funkciou, do ktorej možno uložiť až štyri rôzne hodnoty tlaku pre rôzne pneumatiky alebo predmety. Je tiež vybavený funkciou automatického zastavenia po dosiahnutí požadovaného vopred zvoleného tlaku. **Kompresor možno dobíjať pomocou kábla USB**. Preto sa na napájanie nevyžaduje 12V zásuvka. Vďaka svojej ľahkej a kompaktnej konštrukcii je OSRAM TYREinflate ideálny pri použití na cestách, a to aj pri jazde na bicykli, elektrobicykli alebo motocykli. V priloženom balení ho môžete ľahko umiestniť do auta alebo batohu a súčasťou balenia je aj držiak pre montáž na bicykel.
**Funkcia powerbanky** umožňuje používať OSRAM TYREinlate ako každodennú nabíjačku pre elektronické zariadenia.
Okrem toho môže TYREinflate 2000 **slúžiť aj ako baterka**. Súčasťou balenia je 2-dielna súprava adaptérov, ktorú možno použiť pri nafukovaní bicyklov, lôpt a nafukovacích člnov s ventilmi Presta. Ďalšie informácie nájdete na oficiálnych stránkach osram.sk




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.