Miss Drive 2019 sa stala Tereza Turzová!

Vyhlásenie výsledkov súťaží Miss Slovensko 2019 a Miss Drive 2019 prebehlo v sobotu 27.4.2019 v priamom prenose TV JOJ.
Vydané  Text: 
O titul Miss Drive 2019 sa uchádzalo dovedna 12 finalistiek, pričom hlasovať svoju favoritku ste mohli vy, čitatelia. Súčasťou hlasovania bolo aj zapojenie sa do súťaže o Hyundai i30 Fastback na celý týždeň, teda o rovnaké vozidlo, ktoré vyhrala víťazka súťaže Miss Slovensko 2019. ### Prirodzená a úprimná Je nielen krásna, ale pôsobí veľmi sympaticky, prirodzene a úprimne. Veríme, že práve pre tieto vlastnosti si Terezu zvolili na Miss Drive 2019. Vo svojej videovizitke prvoplánovo netvrdí, že by bola vášnivou motoristkou, naopak otvorene hovorí o tom, ako by jej Hyundai i30 Fastback zjednodušil život. Tereza každý deň cestuje do a zo školy tromi rôznymi dopravnými prostriedkami na trase dlhej 35 kilometrov a auto preto nesmierne ocení. Teda v súťaži, akou je Miss, má svoju cenu už nielen krása, ale aj obyčajná ľudskosť a úprimnosť! Máme z toho veľkú radosť! ### Stručný profil Terezy Turzovej Najmladšia súťažiaca tohto ročníka, ktorá má energie na rozdávanie. Je tretiačkou na gymnáziu v Bytči a odmalička chcela byť modelkou, čo sa jej pred štyrmi rokmi splnilo. Vo voľnom čase rada športuje a baví ju aj maľba a kreslenie.
**Vek**: 18 rokov
**Výška**: 175 cm
**Povolanie**: Gymnázium Bytča
**Znamenie**: váhy
**Bydlisko**: Púchov
### Kto vyhral celú súťaž Miss Slovensko 2019 a ďalšie kategórie? Víťazkou titulu MISS SLOVENSKO 2019 je Frederika Kurtulíková z Bratislavy. Titul prvej vicemiss získala Alica Ondrášová a druhou vicemiss je Natália Hrušovská. Cenu EVA Miss Sympatia 2019, o ktorej rozhodovali fanúšikovia finalistiek, si odniesla Tereza Turzová, ktorá v súťaži Miss Slovensko získala aj titul Hyundai Miss Drive a Miss Press. Titul Miss Avène 2019 patrí Terézii Jakubcovej a Miss Gosh 2019 sa stala Frederika Kurtulíková. Titul Miss Príjemný hlas získala Alica Ondrášová, ktorá aj počas finálového večera predviedla svoje hlasové schopnosti vo voľnej disciplíne.

Vyberte najkrajšiu Miss Drive a vyhrajte Hyundai i30 Fastback! Súťaž sa čoskoro uzatvára!

Autoviny.sk a auto motor a šport sú hrdými mediálnymi partnermi súťaže Miss Drive 2019.

### Čo je to Miss Drive? Miss Drive 2019 je sprievodnou súťažou aktuálneho ročníka najslávnejšej slovenskej súťaže krásy **Miss Slovensko 2019**, ktorej hlavným automobilovým partnerom je značka Hyundai. Ako každý rok, aj tentokrát sa prostredníctvom hlasovania uchádzalo o priazeň verejnosti dovedna 12 finalistiek, ktoré sa nesnažili osloviť prvoplánovo iba krásou, ale aj svojou osobnosťou a charizmou.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.