Ford oživil Mustang GT z roku 1968, na ktorom jazdil Steve McQueen. Bullitt sme fotili v Ženeve.

Na ženevskom autosalóne sa popri mnohých nových a inovatívnych konceptoch zaskvel aj tento produkčný automobil – Mustang Bullitt, ktorý výrobca oživil po 50 rokoch.
Vydané  Text: 

Pri oslave 50. výročia legendárneho filmu „Bullittov prípad“ a fanúšikmi obľúbenej automobilovej naháňačky v San Franciscu predstavila spoločnosť Ford nový a výkonný Mustang Bullitt 2019. Ford pôvodne nový Bullitt predstavil na severoamerickom medzinárodnom autosalóne v Detroite, tentokrát sme ho mali možnosť vidieť naživo aj v Európe.

Novinku značka Ford odprezentovala aj krátkym filmom, v ktorom si zahrali Madison a Chase McQueen. V krátkej snímke zverejnenej pred tromi dňami dvojica na aute uháňa pred paparazzi sediacimi v Mercedese triedy C kupé. Samozrejme, Mustang im utečie, pretože je rýchlejší a obratnejší 🙂
Nový Ford Mustang Bullitt automobilka priniesla na autosalón do Ženevy, kde sa stal terčom pozornosti popri vynovených modeloch Edge, Edge ST či KA+.
Bullitt je vybavený manuálnou prevodovkou a na radiacej páke má bielu guľovú hlavicu ako poctu originálu. Vo výbave vozidla, ktoré si zachováva pôvodný decentný imidž, sa nachádzajú všetky prvky balíkov Mustang GT Premium a Performance. 5,0-litrový motor V8 s výkonom 464 koní a krútiacim momentom 529 Nm dokáže auto rozbehnúť na rýchlosť až 262 km/h. Automobil stojí na 19-palcových diskoch Torq Thrust, je vybavený červenými brzdovými strmeňmi Brembo, vo vnútri nachádzame športové sedadlá Recaro a súčasťou voliteľnej výbavy je aj systém nastaviteľného zavesenia kolies MagneRide.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.