Ikonické fotky celebrít: Bez áut by tak sexy nezapózovali! (FOTO)

Niet známej osobnosti, ktorá by nemala svoju ikonickú fotografiu s motoristickou kulisou. Automobily síce nevedia pózovať ako ľudia, ale vyžaruje z nich rovnaký sexepíl. Aj preto môžeme o mnohých povedať, že majú sexy karosériu alebo atraktívny dizajn.
Vydané  Text: 
Od vzniku fotografie ubehlo už takmer 200 rokov, no fotky, ktoré stoja „za všetky peniaze“ sa začali robiť len nedávno. Jednoducho, estetika obrazu dosiahla svoj vrchol, človek sa naučil pracovať s fotoaparátom a osobnosti pochopili, že dobrá fotka ich predáva a naučili sa pózovať. Pozrite si s nami pár z ikonických fotografií, za ktoré museli magazíny „vycálovať“ veľké peniaze. Koľko známych tvári na nich spoznávate? Zámerne vám ich nepredstavíme, vnímajte na fotkách niečo celkom iné … automobil.
*Zdroj: pinterest*








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox.