Internet sa nevie zhodnúť, kto je na vine. Cyklista alebo kamionista?

Cyklista unikol smrti iba o centimetre. Internet sa teraz háda, kto je na virálnom videu zodpovedný na nehodu.
Vydané  Text: 

Videokamera pripevnená na cyklistickej prilbe zachytila nie úplne ojedinelý stret medzi motorovým vozidlom a cyklistom vo Veľkej Británii. Nikomu sa nič nestalo, ale od cyklistu delili od smrti iba centimetre a jeden zlý pohyb. Kto je na vine, kamionista alebo ten, kto sedel na bicykli a jazdil po korektne vyznačenej trase?

Video, ktoré na YouTube zverejnil istý Simon Burrell iba pred niekoľkými týždňami, vyvolalo búrlivú diskusiu. Video má 240-tisíc zhliadnutí a viac ako 1300 komentárov. Incident sa odohrá v čase 1:08. Je zjavné, že sa odohral práve na mieste, na ktorom sa cesta mierne zužovala a kamionista na pravej strane kabíny nemohol cyklistu vľavo vidieť. Zreteľne vidieť je aj to, že cyklista mierne zmenil svoju trasu smerom ku kamiónu, ktorý sa takisto viac priblížil k okraju vozovky. **Čo si myslíte o vine a nevine účastníkov tohto incidentu?**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!