Fotogaléria:Audi S8 TFSI quattro (2022, foto: Juraj Hrivnák)

Audi S8 TFSI quattro


Priestor na zadných sedadlách s bohatým vyšívaním a kontrastnými červenými bezpečnostnými pásmi. Aj zadné sedadlá sú elektronicky polohovateľné, vyhrievané, ventilované a masážne, cez stredovú konzolu ovládate aj spolujazdcovo kreslo.
Audi S8 sa štandardne dodáva s HD Matrix LED svetlometmi s ostrekovačmi, ktoré sú v ostatných modeloch A8 príplatkovou výbavou. Fotografie pre článok pripravil Juraj Hrivnák.
Rozhranie Audi drive select umožňuje podrobné nastavenie profilu Individual. V režime comfort plus je k dispozícii aj funkcia look-forward, teda sledovanie reliéfu vozovky kamerami s následným prispôsobením sa podvozka.
Na želanie možno vozidlo doplniť o čierny paket, vrcholom ktorého sú čierno lakované kruhy v logu.
Zadné OLED svetlá majú variabilnú grafiku, verzia S8 využíva jej variant číslo 2. Zaujímavosťou je, že keď sa k autu priblížite na dva metre, rozsvieti sa viac červených svetiel. Na výstrahu, pre istotu.
Audi nám k modelu S8 pribalilo aj takýto značkový kávovar na presso. Kávička, masáž, parfumovaný interiér... to sa hneď na svete ľahšie žije.
Páči sa vám viac červený alebo modrý ambient v interiéri? Audi ich ponúka oveľa viac, východisková farba čalúnenia a obložení je však čierna. Vznikajú tak nádherné kontrasty.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Inzercia

Bestsellery ešte výhodnejšie