VIDEO: Porovnali sme BMW X7 M50d s Daciou Lodgy! Ktoré je lepším rodinným autom?

**Na prvý pohľad absurdné porovnanie dvoch rozdielnych áut, ktoré v marketingovom slovníku spája len jediné slovo – rodina.** Obe autá o sebe tvrdia, že dokážu splniť všetky nároky početnejších rodín a my sme sa to rozhodli preveriť. Vo videu sme si posvietili na batožinový priestor, sedenie v treťom rade a bezpečnosť. Nevynechali sme však ani praktické disciplíny,… Prečítať celé
Vydané  Text: 
**Na prvý pohľad absurdné porovnanie dvoch rozdielnych áut, ktoré v marketingovom slovníku spája len jediné slovo – rodina.** Obe autá o sebe tvrdia, že dokážu splniť všetky nároky početnejších rodín a my sme sa to rozhodli preveriť. Vo videu sme si posvietili na batožinový priestor, sedenie v treťom rade a bezpečnosť. Nevynechali sme však ani praktické disciplíny, ktorým sa bežní rodičia nevyhnú. **Ako rýchlo dokážete do áut namontovať detskú sedačku? Čo od nich môžete očakávať v teréne a na ceste? A kde sa nachádza najväčšia slabina luxusného BMW X7?** Pokiaľ vás odpovede na tieto otázky zaujímajú, nevynechajte náš najnovší porovnávací videotest a zapojte sa do súťaže o lístky na jazdu s vlastným autom po Slovakia ringu. Stačí, že nám dáte odber na YouTube a ste v hre! **Náhodných výhercov žrebujeme každý týždeň.** Podrobné testy oboch áut v textovej forme môžete nájsť v nadchádzajúcom čísle Auto Motor a Športu 9/2019.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.