Keď Volvo, tak Bory / T. O. P. Auto Bratislava Volvo Bory Lamač

Pre záujemcov prémiovej značky VOLVO máme jeden tip. Predajné a servisné znalosti a skúsenosti vyškolených predajcov a servisných technikov z T.O.P. AUTO Bratislava vás dnes presvedčia o tom, prečo pri výbere TOP vozidla, akým značka Volvo bez pochyby je, uprednostniť práve showroom Volvo Bory Lamač. Dôvody pre kúpu od skutočných profesionálov sú jednoduché a jasné.
Vydané  Text: 
Podľa čoho sa rozhodovať pri výbere nového alebo jazdeného vozidla Volvo? V prospech predajcu Volvo Bory Lamač hovorí viacero argumentov. Najväčší a najmodernejší showroom na Slovensku, ktorý na ploche 9 613 m2 ponúka nový štandard, akým si môžu zákazníci kúpiť svoje vozidlo, individuálny osobný prístup v oblasti popredajných služieb – Volvo Personal Service, rovnako aj unikátny program výkupu a predaja zánovných, málo jazdených a bohato vybavených certifikovaných vozidiel so zárukou – Volvo Selekt. Zároveň netreba zabúdať ani na dlhoročné skúsenosti spoločnosti T.O.P. AUTO Bratislava, ktorá existuje od roku 1994 a je najdlhšie pôsobiacim autorizovaným predajcom osobných áut Volvo na Slovensku.
### Svetový servis Kvalita servisu vypovedá o tom, ako dlho a bez väčších problémov vám bude vaše auto robiť radosť. Chcete predsa, aby dostalo tú najlepšiu starostlivosť a aby servisný tím mechanikov urobil všetko presne tak, ako má. A možno aj o čosi lepšie, než sa očakáva. U predajcu Volvo Bory Lamač sa na to môžete v plnej miere spoľahnúť.
Tím mechanikov absolvuje pravidelné tréningy a školenia, takže detailne poznajú všetky vozidlá a presne vedia, ako im poskytnúť tú najlepšiu starostlivosť. Potvrdzujú to aj výsledky celosvetovej súťaže Volvo VISTA (Volvo International Service Training Award – Medzinárodné ocenenie Volvo pre servisných technikov), ktorej sa len z krajín EÚ zúčastnilo viac ako 1 200 servisných stredísk Volvo.
Servisný tím mechanikov z Volvo Bory Lamač sa vo finále, ktoré sa konalo vo švédskom Göteborgu, a ktorého sa zúčastnilo 36 najlepších tímov z celého sveta, umiestnil na skvelom 4. mieste.
Celosvetové finále pozostávalo z niekoľkých súťažných kôl, zameraných nielen na vedomosti, ale aj na praktické zručnosti mechanikov v jednotlivých tímoch. A to je skvelá vizitka nielen pre nich, ale aj pre servisné stredisko Volvo Bory Lamač, pretože viete, že sa tu môžete spoľahnúť na ľudí, ktorí patria medzi absolútnu svetovú špičku v odbore.
### Nemusí byť nula Myslíme tým na počet najazdených kilometrov. Predajca Volvo Bory Lamač okrem najširšej ponuky nových skladových vozidiel Volvo ponúka pod označením Volvo Selekt svojim klientom aj preverené jazdené vozidlá, ktoré spĺňajú štandardy a prešli riadnou servisnou kontrolou. V širokej ponuke vozidiel Volvo Selekt máme ihneď dostupných viac ako 50 kusov vozidiel z celého modelového radu Volvo, takže výber je skutočne bohatý. Nehovoriac o priaznivej cenovej dostupnosti a možnosti zakúpenia predĺženej záruky. Bez okolkov možno povedať, že vozidlá z ponuky Volvo Selekt patria medzi najlepšie ponuky na trhu jazdených vozidiel vôbec. Či už sa chcete objednať do servisu k majstrom svojho remesla, alebo vás zaujala ponuka skladových vozidiel Volvo, neváhajte navštíviť showroom Volvo Bory Lamač so širokou ponukou vozidiel pripravených k okamžitému odberu tak, aby ste si mohli ihneď užívať ich skvelé vlastnosti a schopnosti. *Foto: Volvo, T.O.P. AUTO Bratislava, Volvo Cars, Volvo VISTA 2022*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!