Spúšťame súťaž o 5 čističiek vzduchu OSRAM AirZing Mini!

UV sterilizačná lampa, ktorú môžete používať počas jazdy autom alebo aj vo svojej kancelárii.
Vydané  Text: 
* **Ako fungujú LED čističe vzduchu v aute? Vedia zničiť vírusy aj pachy** * **Tie najlepšie riešenia, ako OSRAM Air Zing Mini, sa napájajú cez obyčajný USB kábel a okrem auta sa dajú použiť aj v kancelárii**. * **OSRAM Air Zing Mini v hodnote 60 eur môžete teraz získať zadarmo účasťou v našej čitateľskej súťaži** Pred niekoľkými dňami sme sa v samostatnom článku venovali téme, ktorá je v súčasnosti nanajvýš aktuálna: [LED čističom vzduchu](https://www.autoviny.sk/reportaze/122047/ako-funguju-led-cistice-vzduchu-v-aute-vedia-znicit-virusy-aj-pachy). Naším partnerom sa stala spoločnosť OSRAM so svojím produktom [Air Zing Mini](https://www.osram.sk/am/automotive-care-a-equipment/airzing_mini.jsp), ktorý vyniká kompaktnými rozmermi, napájaním z USB konektora, prenosnosťou z auta do kancelárie a veľmi vysokou účinnosťou. Tá sa podľa slov výrobcu pohybuje až na úrovni 99,9 percenta. Čistička vzduchu počas tichej prevádzky likviduje vírusy aj baktérie, ale aj 90 % formaldehydu, prchavé organické zlúčeniny aj tiež pachy! *(Nezávisle testované podľa 18801-2015)* ### Ako to celé funguje? **OSRAM Air Zing Mini je UV sterilizačná lampa**. Aktívne nasáva vzduch, ktorý následne prechádza umývateľným filtrom na báze titánu. Tento filter je kontinuálne ožarovaný UV-A LED diódami a vďaka organickej fotooxidácii a fotoredukcii ničí škodliviny, ktoré sa vo vzduchu nachádzajú. Takto vyčistený ionizovaný vzduch je vypúšťaný späť do priestoru cez hornú časť puzdra. Vďaka umývateľnému filtru odpadá nutnosť pravidelného dokupovania náhradných filtrov. V typickom interiéri automobilu **prefiltruje vzduch za približne 30 minút**. Čistička vzduchu má príkon iba 2 W a rozmery 8 × 5 × 8 centimetrov. ### Môžete ho získať aj vy **Upozorňujeme ctených čitateľov, že táto súťaž už bola ukončená a vyhodnotená**:

Vyhodnotenie súťaže o čističky vzduchu OSRAM AirZing Mini

Veľmi nás potešila účasť na našej aktuálnej súťaži, teraz vyhlasujeme piatich víťazov čističiek vzduchu OSRAM AirZing Mini v hodnote 60 eur.

Tradičnou cestou k nadobudnutiu LED čističky vzduchu [OSRAM Air Zing Mini](https://www.osram.sk/am/automotive-care-a-equipment/airzing_mini.jsp) je jej zakúpenie v obchode. Teraz značka OSRAM, v spolupráci s Autoviny.sk, spúšťa súťaž o pät kusov týchto čističiek, ktoré sú určené **pre nových aj existujúcich** fanúšikov stránky [auto motor a šport – Autoviny.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport). **Súťažná otázka**: **Vieme, že UV čistička vzduchu OSRAM Air Zing Mini sa dá použiť v aute či v kancelárii, aké ďalšie miesta použitia vám ešte napadnú?** [Svoje odpovede, prosíme, píšte ako komentár na tento príspevok na našej Facebook stránke](https://www.facebook.com/automotorasport/videos/546806139639748) alebo pod tento príspevok na www.autoviny.sk. Najlepšie komentáre oceníme jedným z piatich kusov OSRAM Air Zing Mini v žrebovaní v utorok 18. mája 2021. ### Skrátený štatút súťaže – **termín konania súťaže** : 11.5.2021 (10.00 hod) do 18.5.2021 (10:00 hod) (1 kalendárny týždeň) – **termín vyhlásenia výhercov súťaže** : 18.5.2021 (po 12:00 hod) – **podmienky zapojenia sa do súťaže**: Odpoveď na otázku v termíne konania súťaže a zároveň aktívne odoberanie stránky [auto motor a šport – Autoviny.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport). – **súťažná otázka**: Vieme, že UV čistička vzduchu OSRAM Air Zing Mini sa dá použiť v aute či v kancelárii, aké ďalšie miesta použitia vám ešte napadnú? – **špecifikácia ceny**: Produkt OSRAM Air Zing Mini (celkom 5 kusov, pre každého výhercu 1 kus, výhercov bude 5) Pripomíname, že spoločnosť Facebook nie je na súťaži nijakým spôsobom zúčastnená, nie je partnerom, organizátorom, sponzorom ani garantom súťaže. Facebook nemá voči účastníkom v súťaži žiadne záväzky.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.