Ako fungujú LED čističe vzduchu v aute? Vedia zničiť vírusy aj pachy

Tie najlepšie riešenia, ako OSRAM Air Zing Mini, sa napájajú cez obyčajný USB kábel a okrem auta sa dajú použiť aj v kancelárii.
Vydané  Text: 
Súčasná situácia súvisiaca s pandémiou vo svete nasmerovala naše potreby do úplne iných oblastí ako predtým. Zameriavame sa viac na bezpečnosť, chceme čistý, dokonca sterilný vzduch. V záujme ochrany seba a svojich blízkych hľadáme produkty, ktoré nás ochránia pred škodlivými vonkajšími faktormi. Odpoveďou na tieto potreby môže byť **prenosný LED čistič vzduchu**. Kompaktný a ľahko prenosný čistič vzduchu **OSRAM Air Zing Mini** poskytuje dnes toľko žiadanú ochranu aj vo vnútornom prostredí automobilu. Sám aktívne nasáva vzduch, ktorý následne prechádza umývateľným filtrom na báze titánu. Ten je **kontinuálne ožarovaný UV-A LED diódami** a vďaka **organickej fotooxidácii a fotoredukcii** odstráni až *99,9 % všetkých škodlivých vírusov* a baktérií, *90 % formaldehydu*, prchavé organické zlúčeniny **aj pachy**. (*Nezávisle testované podľa 18801-2015*)
Takto vyčistený ionizovaný vzduch je vypúšťaný späť do priestoru cez hornú časť puzdra. Vďaka umývateľnému filtru odpadá nutnosť pravidelného dokupovania náhradných filtrov. V typickom interiéri automobilu prefiltruje vzduch za približne 30 minút. Montáž možno vykonať na prístrojovú dosku alebo pomocou magnetov. Napájanie cez priložený USB kábel.
Vďaka čiernemu diskrétnemu krytu harmonicky zapadá do interiéru vozidla a kompaktný dizajn umožňuje jeho inštaláciu na rôzne miesta vo vozidle. Pohodlná montáž a režim napájania cez USB konektor robia produkt extrémne praktickým a ľahko použiteľným nielen v automobile. Zariadenie sa osvedčí pri použití v dodávkach a väčších flotilách firemných vozidiel. Dá sa tiež použiť na pracovnom stole v kancelárii alebo doma. [Viac informácií nájdete na stránke výrobcu](http://bit.ly/39r7tlv).








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.