Odoberanie EČV za tuning, zelená karta končí, zákaz hlučných motoriek počas nedele, Favorit kabriolet, | Nedeľník

Nový nedeľný výber správ od magazínu AUTOVINY.SK – auto motor a šport.
Vydané  Text: 

Do predaja prichádza nové dvojčíslo časopisu auto motor a šport! (č. 05-06/2020)

Od pondelka 27. apríla 2020 je v predaji špeciálne dvojčíslo časopisu auto motor a šport máj+jún 2020. Prinášame vám kompletný obsah nového dvojčísla.

Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. Prevádzkujeme tiež špeciálny portál AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK, kde nájdete testy autoškoly – bez registrácie, bez reklám a úplne zadarmo. Na ďalšom portáli AUTOSKOLA.AUTOVINY.SK/KVIZY nájdete veľké množstvo zábavných, poučných a zaujímavých kvízov o autách, histórii autopriemyslu, o rekordoch a značkách. ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

S akou značkou áut sú ľudia najspokojnejší? Prieskum opäť ukázal, že prvé miesta sa nemenia

Vo všeobecnosti sa majitelia Lexusov považujú za tých najspokojnejších, značke sa tento status podarilo obhájiť aj tento rok.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »