VIDEO: Toto sú najrýchlejší mechanici sveta! Ktorá krajina má prvenstvo?

Takto sa maká počas servisných úkonov na Formule 1. A za ako dlho to zvládne váš servisák?
Vydané  Text: 
Formula 1 tiež označovaná ako F1, či oficiálne známa ako **FIA Formula One World Championship** patrí medzi kráľovské disciplíny motoristického športu. Na trhu je od roku 1946. Majstrovstvá sveta v tejto disciplíne pozostávajú zo série pretekov, ktoré sú označované aj ako **Grand Prix (Veľká cena).** **Maximálne rýchlosti** špeciálne konštruovaných formúl častokrát **presahujú rýchlosť 350km/h,** a tak niet čudo, že **pri servisných úkonoch ide o každú stotinku sekundy.** Keď sa na vaše vozítko vrhne naraz okolo 20 ľudí, tak títo synchronizovaní mechanici sú schopní to stihnúť pod pár sekúnd. Pozrite sa však **na tie najrýchlejšie časy,** ktoré spomedzi svetových tímov sú. Hotová harmónia pre dušu, čo poviete?

VIDEO:








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.