Vybrali sme vynikajúce vianočné reklamy na autá: žiadne chytanie za srdce, tieto sú o skvelom humore a kreativite!

VIDEO | Niektoré reklamy stavili na vynikajúci humor, iné využili duch Vianoc kreatívnym spôsobom. Všetky sú ale perfektné!
Vydané  Text: 

Televízia, interiér, nákupné centrá a vôbec každý kút je premnožený reklamami, ktoré na nás vyskakujú doslova z každej strany. Práve preto je pre marketérov výzvou vytvoriť takú reklamu, ktorá aj na dnešnom trhu zaujme natoľko, že si ju niekto pozrie, pochopí ju a dokonca ocení. Väčšinou sa o to snažia vtipným príbehom, nečakaným koncom alebo inovatívnymi nápadmi. Ponúkame vám výber z tých najlepších reklám automobiliek za posledné roky.
### Reklama od Audi stavila na tradičný problém pred Vianocami – problém zaparkovať v nákupnom centre. Urobila to však celkom vtipným spôsobom, ktorý vás pobaví.
### Mercedes-Benz prišiel s reklamou s prekvapivým záverom, ktorý sa týka typickej predvianočnej aktivity.
### Veľmi originálny koncept reklamy zvolila Kia, ktorá vytvorila svetelnú šou podľa známej vianočnej melódie.
### Neboli by to Vianoce bez rozprávok, povedali si tvorcovia reklamy pre značku Škoda a vymysleli príbeh o bezfarebnom aute, ktoré chcelo pomôcť Santovi poroznášať darčeky, za čo bolo odmenené špeciálnym darom od Santu.

### Posledná reklama nie je síce úplne vianočná, ale môžeme ju zaradiť medzi zimné reklamy. Kia stavila na známu osobnosť, v tomto prípade na Pierca Brosnana, ktorý má odlišný pohľad na to, ako by malo jeho účinkovanie v reklame vyzerať.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.