Vyhodnotenie súťaže o 3 tmely na opravu defektu Osram TYREseal 450

S týmto tmelom máte defekt opravený za 10 minút, môžete prejsť ďalších 200 kilometrov a v servise vám pneumatiku jednoducho očistia – nemusíte kupovať novú.
Vydané  Text: 

Nedajte sa po nehode obrať o peniaze! Februárový auto motor a šport je v predaji s množstvom nových tém a testov!

Februárové vydanie časopisu auto motor a šport je v predaji od pondelka 24. januára, prinášame vám výber z jeho obsahu.

Súťaž magazínu auto motor a šport o tri produkty OSRAM TYREseal 450 prebieha v termíne od 25.1.2022 do 31.1.2022
Keď si dnes kúpite nové auto, s vysokou pravdepodobnosťou vám k nemu predajca nepribalí rezervnú pneumatiku. Pri väčšine poškodení pneumatiky si má motorista poradiť so [sadou na opravu defektu](https://www.autoviny.sk/obsah/znacka/defekt), ktorá umožní dojazd do servisu alebo na miesto, kde má [uskladnenú rezervu](https://www.autoviny.sk/obsah/znacka/pneu). Neznamená to však, že v aute zároveň nesmiete mať aj rezervnú pneumatiku, aj sadu na opravu defektu. Vo všeobecnosti odporúčame mať so sebou vo vozidle oboje, pretože môžete dostať aj dva defekty za sebou – alebo na dve kolesá súčasne. Nezabúdajte pritom, že aj v rámci [povinného zmluvného poistenia PZP](https://www.autoviny.sk/obsah/znacka/pzp) poisťovne majú v cene poistného benefity, vrátane asistečných služieb. Ak by nastala situácia, že ste naraz dostali defekty na dve či dokonca tri kolesá, práve asistenčná služba vám spravidla pomôže. Na trhu je dnes veľké množstvo sád (kitov) na opravu defektu a rôznych podobných riešení. Lepiace sady a **tesniace tmely na opravu pneumatík** sa líšia svojimi parametrami aj schopnosťami. Rozhodujúcim faktorom by pre motoristov mala byť kvalita a tá nie je u každého výrobcu samozrejmosť. Ideálne je rozhodovať sa pre značky, ktoré sú nielen etablované, ale aj rokmi overené a dobre známe. Takou je aj značka OSRAM, ktorej tri tmely na opravu defektu TYREseal 450 dávame do našej čitateľskej súťaže. **Súťaž o tesniaci tmel na opravu pneumatík OSRAM TYREseal 450** pripravujeme pri príležitosti vydania **[februárového čísla auto motor a športu](https://www.autoviny.sk/novinky/123295/nedajte-sa-po-nehode-obrat-o-peniaze-februarovy-auto-motor-a-sport-je-v-predaji-s-mnozstvom-novych-tem-a-testov)**, najčítanejšieho motoristického časopisu na Slovensku. ### Čo môžete vyhrať?
OSRAM TYREseal 450 - tesniaci tmel na opravu pneumatík
* [Tesniaci tmel na opravu pneumatík OSRAM TYREseal 450](https://www.osram.sk/ecat/TYREseal%20450-Tmely%20na%20opravu%20pneumatik-P%C3%A9%C4%8De%20o%20pneumatiky-Automobilov%C3%BD%20pr%C5%AFmysl/sk/cs/GPS01_3388032/ZMP_4062116/) patrí medzi najspoľahlivejšie produkty svojho druhu na trhu. * S tmelom OSRAM TYREseal 450 môžete vďaka najmodernejšej technológii časticového gélu utesniť otvory až o veľkosti 6 mm a potom nahustiť pneumatiku kompresorom. * Opravu poškodenej pneumatiky je možné vykonať ľahko a rýchlo, bez použitia náradia alebo zdviháka. Do 10 minút môžete sedieť späť za volantom. * Následne môžete prejsť autom ďalších 200 kilometrov a nechať si v servise pneumatiku prepláchuť a opraviť – teda nemusíte kupovať novú! * V porovnaní s penovým tesniacim tmelom bol tesniaci tmel OSRAM vytvorený tak, aby ho bolo možné použiť aj so systémami monitorovania tlaku v pneumatikách (TMPS). Vďaka technológii priechodu ventilom nie je potrebné pri použití tesniaceho tmelu vyberať vložku ventilu. * Podotýkame, že tento produkt je tmel, takže v aute ešte budete potrebovať aj kompresor pre nahustenie pneumatiky. ### Ako sa zapojiť do súťaže? Súťaž uvádzame spoločne s vydaním februárového čísla časopisu auto motor a šport (č. 02/2022), ktorý je v predaji od pondelka 24. januára 2022 za cenu 3,60 €. Pripomíname, že okrem kúpy jednotlivých vydaní ponúkame aj **predplatné časopisu** a tiež [cenovo zvýhodnené **digitálne predplatné**, pri ktorom ušetríte až polovicu](https://www.autoviny.sk/info/118217/predplatne-auto-motor-a-sport). Naša súťažná otázka je jednoduchá: * **Opíšte nám situáciu, v ktorej by ste tmel na opravu pneumatiky OSRAM TYREseal 450 vedeli využiť najlepšie!** * **Môže ísť o vašu osobnú skúsenosť alebo vymyslenú situáciu so štipkou kreativity**. Tri najzaujímavejšie príspevky odmeníme tmelom na opravu pneumatiky OSRAM TYREseal 450, ktorý si jednoducho môžete voziť v aute a použiť ho kedykoľvek to bude potrebné. Ak máte záujem zúčastniť sa, napíšte prosím svoj komentár: * buď do komentára pod týmto príspevkom, * alebo [do komentára tohto statusu na našej Facebook stránke](https://www.facebook.com/automotorasport/posts/2095358990621129), * alebo svoju odpoveď s kontaktnými údajmi zašlite na adresu tip@motoristickynovinar.sk. Držíme vám palce a tešíme sa na vaše komentáre! Výhercov vyberieme v pondelok 31. januára 2022 po 12:00 hodine a výherné komentáre s menami a prvými písmenami prezviska výhercov zverejníme na našej Facebook stránke aj na webstránke Autoviny.sk.

### Vyhodnotenie súťaže Dovoľujeme si vážených zúčastnených informovať o vyhodnotení súťaže magazínov auto motor a šport a AUTOVINY.sk o tri tmely na opravu pneumatiky OSRAM TYREseal 450. Zaujali nás nasledovné odpovede, ktorých autorov oceňujeme po jednom kuse produktu OSRAM TYREseal 450:
Výhercovia boli kontaktovaní 31.1.2022 v poobedňajších hodinách. Ak ste výhercom, ale neobdržali ste od nás správu so žiadosťou o poskytnutie kontaktných údajov, prosíme, aby ste nás kontaktovali na adrese striz@imotormedia.sk. Ďakujeme. ### Skrátený štatút súťaže **Termín konania súťaže** : * 25.1.2022 (14:00 hod) – 31.1.2022 (11:59 hod) **Termín vyhlásenia výhercov súťaže** : * 31.1.2022 (po 12:00 hod) **Podmienky zapojenia sa do súťaže**: * Odpoveď na otázku v termíne konania súťaže * Podmienkou je aj aktívne odoberanie obsahu stránky [auto motor a šport – Autoviny.sk na Facebooku](https://www.facebook.com/automotorasport) **Súťažná otázka**: * Opíšte nám situáciu, v ktorej by ste tmel na opravu pneumatiky OSRAM TYREseal 450 vedeli využiť najlepšie? Môže ísť o vašu osobnú skúsenosť alebo vymyslenú situáciu so štipkou kreativity **Špecifikácia ceny**: * každý z troch výhercov dostane jeden kus produktu OSRAM TYREseal 450 * orientačná cena produktu OSRAM TYREseal 450 je 25 eur

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!