VIDEO: Karma je zdarma! Chcel inému vyfúknuť parkovacie mesto, nakoniec však skončil v stene

Arogantný vodič rozhodnutie ukradnúť miesto rýchlo oľutoval.
Vydané  Text: 
Kde je vôľa, tam je cesta. Presne to si musel myslieť vodič Nissanu, ktorý chcel na poslednú chvíľu vyfúknuť parkovacie miesto Toyote Prius. **Rozhodol sa preto vyrútiť z nižšieho poschodia parkovacieho domu a doslova o vlások predbehnúť Toyotu, ktorá pomaly cúvala na parkovacie miesto.** Zo záznamu kamery nie je jasné, či došlo ku kontaktu dvoch áut. A ak sa náhodou stihli nejakým zázrakom minúť, od zrážky ich muselo skutočne deliť len pár milimetrov. Karma však vodičovi Nissanu nezostala nič dlžná, pretože si (pravdepodobne) v poslednej chvíli pomýlil pedále a namiesto brzdy zatlačil na akcelerátor. Výsledok? **Boj o miesto nakoniec vyhral, ale zároveň skončil v stene parkovacieho domu.** Video končí záberom na vodiča Toyoty, ktorý po veľkom tresku vystúpil z auta. Veríme, že pohľad na rozbitý Nissan si užíval s patričnou dávkou škodoradosti. ### VIDEO




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.