Zvládli by ste preskúšanie v autoškole? Takto vyzerá oficiálny test pre mladých vodičov

Myslíte si, že keď ste skúseným šoférom, bez problémov by ste zvládli súčasné testy autoškoly, ktoré dostávajú mladí ľudia na záverečnej skúške? Pravda je, že väčšina našich čitateľov spraví tieto testy s nedostatočným výsledkom. Vyskúšajte sa, u nás je to zadarmo, bez reklamy a bez registrácie.
Vydané  Text: 

Víkendový kvíz: Poznáte slogany najznámejších automobiliek?

Každý si myslí, že keď číta a počuje slávny slogan, automaticky ho vie priradiť k automobilke. Lenže nie je to vôbec tak jednoduché a jednoznačné, o čom vás možno presvedčí náš víkendový kvíz.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.