Novou Miss Drive 2020 je krásna NATÁLIA VOHLÁRIKOVÁ! Pozrite sa, kto vyhral Hyundai

Krásne ženy a krásne autá k sebe patria od nepamäti a súťaž Miss Drive je toho skvelou ukážkou.
Vydané  Text: 
FInále súťaže Miss Slovensko 2020 prebehlo za zvýšených bezpečnostných opatrení a titul kráľovnej krásy si tento rok prevzala **Leona Novoberdaliu**. Finále odvysielala v priamom prenose TV JOJ v polovici augusta. Víťazka 25. ročníka súťaže Miss Slovensko si v pondelok 17. augusta 2020 slávnostne prevzala kľúč od svojho nového 3-izbového bytu v rezidenčnom projekte Green Village v Dunajskej Lužnej. Do nového bydliska ju sprevádzali **vicemissky Kristína Víglaská** a **Viktória Podmanická** i riaditeľ súťaže Michael Kováčik, s ktorými si Leona štrngla ako s prvými. Okrem bytu si nová slovenská misska prevzala aj úplne nový Hyundai i30. Zagratulovať k titulu jej prišiel aj prezident spoločnosti Hyundai Slovensko Chang Beom Park. Prvé kilometre s ňou strávili v aute jej vicemissky Viktória Podmanická a Kristína Víglaská. ### Vyhodnotenie Miss Drive 2020 Rovnako významným bolo aj hlasovanie o Miss Drive 2020, ktorú fanúšikovia súťaže vyberali spomedzi rovnakých dvanástich finalistiek. Najviac hlasov získala krásna [NATÁLIA VOHLÁRIKOVÁ s poradovým číslom 1](http://missdrive.sk/finalistka/natalia-vohlarikova). Pozrite sa, ako sa Natálii darilo v slalome na enkovom Hyundai Tucson, v ktorom ju inštruoval Maťo Homola: #### Čo o sebe prezradila? Do súťaže Miss Slovensko 2020 sa Natália prihlásila, pretože v rámci svojich záľub pochodila už mnoho súťaží a tento projekt je pre ňu úplne niečím novým. Študentka gymnázia v Seredi miluje šport, tanec, ale aj spev. V budúcnosti by chcela študovať medicínu. Natália má 18 rokov a výšku 180 centimetrov. ### Hyundai na týždeň aj pre hlasujúceho Každý, kto hlasoval za svoju favoritku v súťaži Miss Drive 2020, mal možnosť zapojiť sa aj do súťaže o nový Hyundai na celý týždeň. Je pre nás potešením oznámiť, že výhercom Hyundai na týždeň s plnou nádržou sa stal **MAREK ŽEMBERY**. ## Natálii aj Marekovi gratulujeme!








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!