Čo by ste povedali na takýto domček na kolesách za rozumné peniaze?

Ak patríte k ľuďom, ktorí majú z veľkých hotelových komplexov husiu kožu, máme pre vás zaujímavý tip. Minimalistický karavan, ktorý vás finančne nezruinuje.
Vydané  Text: 
Kto raz zažil dovolenku v karavane vie, že má neopakovateľné čaro. Zbalíte seba, bicykle a pár najdôležitejších drobností a vydáte sa objavovať zákutia, ktoré v ponukách cestovných kancelárií nenájdete. A verte, že sú oveľa krajšie a romantickejšie, než tie oficiálne prezentované. Pred časom som podobnú dovolenku absolvoval. Nemala chybu, nasledujúcu destináciu sme menili podľa nálady a počasia. Jedno však treba povedať, požičať si klasický karavan načrie do peňaženky.
**Štýlový purista** Karavan od francúzskeho startupu Carapate je dlhý 3,2 a široký 1,9 metra, pohotovostná hmotnosť je 450 kilogramov. Asi si poviete, že v tom sa snáď nedá ani spať. Dá a oveľa pohodlnejšie, než si myslíte. Do posledného detailu premyslený karavan má všetko, čo budete počas svojho objavovania krásnej svojho letného dobrodružstva potrebovať. Neveríte? Pozrite si video. Karavan má napríklad zabudovanú chladničku (40 litrov) aj zásobník na vodu (112 litrov). Objednať si môžete možnosť pripojenia na externý elektrický zdroj, vnútornú elektrickú zásuvku na 230 V, či štýlový solárny panel na strechu.
**Za menej, než myslíte** Ak vám po takomto trávení dovolenky srdce piští máme pre vás zaujímavú správu. Za základnú verziu svojho karavanu si firma vypýta celkom férových 11 200 €, k dispozícii sú samozrejme aj luxusnejšie a teda aj drahšie verzie.








Pokračujte na ďalší príspevok »