Výber správ z týždňa: Nový Renault Talisman a najlepšia KIA, zrušený autosalón pre COVID-19, problémy manuálnej prevodovky

NEDEĽNÍK AUTOVINY.SK & AUTO MOTOR A ŠPORT: Pripravili sme pre vás náš tradičný nedeľný súhrn dôležitých a zaujímavých článkov z uplynulého týždňa.
Vydané  Text: 
Ďakujeme, že ste sa aj túto nedeľu rozhodli otvoriť titul Autoviny.sk a prejsť si náš výber správ. Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Uplynulý týždeň bol z pohľadu motoristického spravodajstva opäť nesmierne zaujímavý. Na našom webe www.Autoviny.sk ste si mohli, okrem iného, prečítať aj o tom, že : * slávny a legendárny autosalón v Ženeve bol iba niekoľko dní pred otvorením svojich brán oficiálne zrušený pre obavy zo šírenia koronavírusu; * KIA v zahraničí ponúka luxusnú limuzínu K900, o ktorej u nás nič nevieme, no stojí za pozornosť; * aké sú najčastejšie obavy a problémy motoristov na Slovensku; * práce na elektrickom Mercedese EQA sú už vo finále; * Hyundai predstavil úplne novú verziu populárneho modelového radu i30 (hatch, kombi i fastback); * vyšiel grafický návrh novej Dacie Logan; * automatické prevodovky novej generácie budú používať na zlepšenie radenia telemetriu * a niekoľko ďalších zaujímavých tém.

Nový auto motor a šport č. 03/2020

Od pondelka 17.2.2020 je v predaji marcové vydanie časopisu auto motor a šport. Prinášame vám kompletný obsah nového čísla.

Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. [GALLERY id=30507]

Najlepší Renault je teraz ešte lepší, Talisman dostal balík vylepšení

Facelift modelu Renault Talisman je primerane decentný, všetko dobré ponecháva a vylepšuje najmä detaily.

### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Hyundai a Kia pracujú na predvídavej prevodovke!

Súčasné automatické prevodovky dokážu vyhodnotiť štýl vodiča a prispôsobiť sa mu. Tie budúce však majú byť ešte oveľa múdrejšie. Pracovať budú s mapami a kamerami.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »